Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Apropiaţii lui Bănel Nicoliţă, uimiţi de ultima decizie luată de fostul fotbalist: ”Nu ştiu dacă este adevărat”

EXCLUSIV | Apropiaţii lui Bănel Nicoliţă, uimiţi de ultima decizie luată de fostul fotbalist: ”Nu ştiu dacă este adevărat”

Special

Comentarii

Unul dintre apropiaţii lui Bănel Nicoliţă a comentat zvonurile care susţin că fostul fotbalist al FCSB-ului ar fi fugit din ţară, deoarece ar avea datorii la cămătari.

Pe finalul carierei, Bănei Nicoliţă s-a întors în oraşul natal, unde a încercat să o transforme pe CS Făurei într-o forţă a fotbalului local.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost aici antrenor-jucător, dar a cheltuit în club şi o mare parte din banii pe care i-a strâns ca jucător.

Acum, există zvonuri că Bănel Nicoliţă ar avea mari probleme cu banii şi ar fi plecat din ţară din cauza unor datorii pe care le-ar avea la cămătari.

Sorin Paraschiv, unul dintre apropiaţii lui Bănel Nicoliţă: ”Eu i-am botezat fata cea mică”

Bănel Nicoliţă a legat o strânsă relaţie de prietenie cu Sorin Paraschiv, imediat după ce jucătorul din Făurei s-a transferat la FCSB. Când erau colegi, cei doi erau de nedespărţit.

Relaţia de prietenie a continuat şi după ce carierele lor au luat-o pe drumuri separate. Sorin Paraschiv a rămas din cercul de apropiaţi ai lui Bănel Nicoliţă şi i-a botezat acestuia fetiţa mai mică.

Contactat de Telekom Sport, Sorin Paraschiv spune că Bănel Nicoliţă nu i-a mărturisit niciodată că ar fi ajuns într-o situaţie financiară dificilă:

”În primul rând, nu ştiu dacă este adevărat ce s-a scris despre el, că ar fi plecat din România. Relaţia mea cu el e una foarte bună, gândiţi-vă că suntem şi vecini aici, în Bucureşti, stăm gard în gard.

Eu i-am botezat fata cea mică. Pur şi simplu am fost surprins când am citit aceste informaţii despre posibila sa plecare din ţară. E drept că nu l-am mai văzut de ceva timp, iar ultima dată când am vorbit cu el a fost în urmă cu câteva luni.

Repet însă, nu ştiu dacă o astfel de informaţie este reală sau nu. Nu am auzit niciodată ca Bănel să aibă probleme financiare, niciodată nu mi s-a plâns de aces lucru”, a declarat Sorin Paraschiv pentru Telekom Sport.

Primarul din Făurei: ”Nu e treaba mea ce probleme are Bănel Nicoliţă”

Telekom Sport l-a contactat şi pe Ionel Voinea, primarul din Făurei, alături de care Bănel Nicoliţă a început proiectul de la echipa de fotbal din localitate şi în care fostul jucător a investit foarte mulţi bani.

Acum, relaţiile dintre cei doi nu mai sunt la fel de bune. Ionel Voinea spune că nu este prea interesat de eventualele probleme pe care le are Bănel Nicoliţă şi explică ce s-a întâmplat cu echipa de fotbal CS Făurei:

”(n.r. ironic) Nu mai pot să dorm de când am aflat că a plecat Bănel din ţară. Haideţi să lămurim această problemă. Noi am avut o colaborare, am fost parteneri cu el în acest proiect sportiv (n.r. la CS Făurei). Ce probleme financiare are Bănel Nicoliţă, dacă le are, nu e treaba mea.

Eu vă pot spune doar că Primăria, prin Consiliul Local, a susţinut şi continuă să suţină echipa de fotbal. Suma pe care noi o dăm de la promovarea în divizia C, pe fiecare sezon, este de două miliarde de lei vechi. Noi suntem practic cei mai puternici susţinători, din punct de vedere financiar.

Pentru că m-aţi întrebat de Bănel Nicoliţă, nu ştiu absolut nimic de ceea ce s-a scris în presă până acum”, a declarat Ionel Voinea pentru Telekom Sport.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă: ”El ţine legătura cu copiii”

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă, s-a ferit să dea prea multe detalii. Cei doi au împreună două fetiţe şi Cristina susţine că Bănel încearcă să fie un tată bună şi vorbeşte frecvent cu fiicele sale:

”Este o chestiune pe care nu vreau să o discut. Nu mi-a plăcut niciodată să apar în presă. Nu ştiu mai multe amănunte. Bănel ţine legătura doar cu copiii, ei au telefoanele lor, nu vorbeşte cu mine. Nu ştiu dacă este plecat din ţară, fiecare face ce vrea cu banii lui”, ne-a declarat Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: banel nicolita 

viewscnt
Articole similare