Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru cere mai mult de la Claudiu Petrila: ”Ai o mare problemă!”. Şi MM îl pune la zid: ”Fă ce spune antrenorul. Când îi aud pe unii...”

EXCLUSIV Basarab Panduru cere mai mult de la Claudiu Petrila: ”Ai o mare problemă!”. Şi MM îl pune la zid: ”Fă ce spune antrenorul. Când îi aud pe unii...”

CFR Cluj

Comentarii

În primul meci oficial din acest sezon, CFR Cluj a remizat pe terenul lui Pyunik Erevan, scor 0-0, în turul 1 preliminar din Champions League. Ardelenii au dominat-o complet pe campioana Armeniei, au avut ocazii mari şi o bară.

EXCLUSIV Basarab Panduru cere mai mult de la Claudiu Petrilă: ”Ai o mare problemă!”. Şi MM îl pune la zid: ”Fă ce spune antrenorul. Când îi aud pe unii...”

Pyunik Erevan şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în prima manşă din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat partida jucată de CFR Cluj. Panduru a fost nemulţumit de prestaţia lui Claudiu Petrila, pe care l-a mai criticat şi în trecut. 

”Petrila are o mare problemă, mare, mare. Dacă acolo îl bagi pe Bîrligea în locul lui, azi îl pun pe Roger, atunci e o problemă. Petrila, nu ai o problemă? Dacă nu înţelegi că la Petrescu joci într-un fel, atunci ai o mare problemă. Sunt meciuri în care joci sus şi faci ce trebuie să faci, dar problema e la el. Mă întreb, Bîrligea joacă, Roger joacă, te antrenezi mai bine decât ei şi nu joci?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

De asemenea MM nu înţelege jucătorii care s-au mai luat de Dan Petrescu, în trecut, din cauza faptului că nu jucau. ”Fă ce spune antrenorul!”, a răbufnit MM.

”Ne place Petrila că e fotbalist căruia îi plac duelurile unu la unu, îi place spaţiile, dar lui Petrescu îi plac alţi fotbalişti. Îi auzi pe unii, <<Mi-a distrus cariera>>. Nu, nu ţi-au distrus cariera. Fă ce spune antrenor. Nu te antrenează unul de pe stradă, te antrenează Petrescu”, a mărturisit MM Stoica. 

Conform Transfermarkt.de, Claudiu Petrila este cotat la 1,1 milioane de euro, însă CFR Cluj speră să obţină cel puţin o sumă dublă în schimbul său, ţinând cont cât de tânăr este fotbalistul şi capacitatea acestuia de progres.

În acest sezon de Liga 1, Claudiu Petrila a bifat 31 meciuri pntru CFR Cluj, în care a reuşit să marcheze nouă goluri şi a oferit patre pase de gol.

Ce a remarcat Basarab Panduru după ce a analizat prestaţia CFR-ului cu Piunik Erevan: ”E singurul antrenor care face asta!”

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab pandurupetrila 

viewscnt
Articole similare