Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a declarat Stefan Nikolic despre retrogradarea rivalei Dinamo

EXCLUSIV | Ce a declarat Stefan Nikolic despre retrogradarea rivalei Dinamo
Comentarii

Stefan Nikolic a comentat situaţia în care a ajuns Dinamo, echipă care a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie.

Stefan Nikolic urmăreşte în continuare fotbalul românesc, deşi ultima dată a jucat în România în sezonul 2017 - 2018, când a fost la Sepsi.

Fostul atacant al FCSB-ului a rămas surprins de retrogradarea lui Dinamo, dar spune că se bucură că au revenit în Liga 1 alte echipe de tradiţie.

Ce spune Stefan Nikolic despre retrogradarea lui Dinamo

Stefan Nikolic a ajuns pentru prima oară în România în vara lui 2010, când a semnat cu Poli Timişoara, însă cea mai bună perioadă a carierei a cunoscut-o la FCSB, care l-a transferat în 2011 pentru 750.000 de euro.

A jucat la FCSB până în ianuarie 2014, când s-a transferat la Incheon Utd, însă, în ciuda trecutului care-l leagă de echipa lui Gigi Becali, Nikolic spune că regretă situaţia în care a ajuns Dinamo.

Stefan Nikolic (32 de ani) susţine că retrogradarea lui Dinamo este o pierdere imensă pentru Liga 1, deoarece echipa din Ştefan cel Mare este una dintre cele mai mari din România:

”Multe echipe au intrat în faliment, multe probleme cu banii, insolvenţă, am văzut acum şi că Dinamo a retrogradat. Chiar e un lucru foarte urât să zic.

Chiar dacă eu am jucat pentru Steaua (n.r. FCSB), Steaua e cel mai mare club din România, dar şi Dinamo e o echipă mare în România şi fără Dinamo nu e acelaşi lucru.

Dar un lucru bun e că Rapid a revenit, a revenit UTA, a revenit U Cluj. Sunt nişte echipe mari şi asta e bine pentru fotbalul românesc.

(n.r. Despre Dinamo) Am fost surprins că o echipă atât de mare poate să fie în liga a doua, dar ăsta e fotbalul, când nu sunt bani încep problemele mereu”, a spus Stefan Nikolic pentru Orange Sport.

Ajuns la 32 de ani, Stefan Nikolic este în prezent liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de KF Dukagjini, din Kosovo.

Afla mai multe despre: nikolic 

viewscnt
Articole similare