Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragoş Iancu a vorbit despre suspendarea uriaşă primită de Valentin Ţicu: "Ei ştiu mai bine"

EXCLUSIV | Dragoş Iancu a vorbit despre suspendarea uriaşă primită de Valentin Ţicu: "Ei ştiu mai bine"

Petrolul

Comentarii

Dragoş Iancu a vorbit pentru Orange Sport despre suspendarea uriaşă pe care a primit-o Valentin Ţicu.

La finalul lunii septembrie, Valentin Ţicu a avut o intrare criminală asupra lui Dragoş Iancu, care a suferit o fractură deschisă de peroneu. Acum, la aproape o lună de la incident, fotbalistul Petrolului şi-a aflat pedeapsa: 16 etape de suspendare şi o amendă de 10 mii de lei.

"Cei care au luat această decizie ştiu mai bine, chiar nu pot să-mi dau eu cu părerea. Eu vorbesc des cu Valentin Ţicu, chiar vorbim, se interesează de starea mea, mă întreabă cum merge recuperarea" , a declarat Dragoş Iancu pentru Orange Sport.

Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, a fost suspendat pentru 16 meciuri de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, miercuri, site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ţicu a fost sancţionat şi cu o amendă 10.000 de lei.

În minutul 6 al partidei Petrolul Ploieşti - FC Hermannstadt (scor 0-0, în etapa a 10-a a Superligii), căpitanul gazdelor, Valentin Ţicu, a primit cartonaşul roşu pentru un fault violent asupra lui Dragoş Iancu. Acesta din urmă a părăsit terenul pe targă, cu fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng, şi, ulterior, a fost operat la un spital din Bucureşti.

''ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt - Eliminare Ţicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru 16 (şaisprezece) meciuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei'', se arată în hotărârea comisiei.

Afla mai multe despre: ticupetrolul 

viewscnt
Articole similare