Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială FRF după scandalul pariurilor în care este implicat fostul coleg al lui Radu Drăguşin

Reacţia oficială FRF după scandalul pariurilor în care este implicat fostul coleg al lui Radu Drăguşin

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă îl apără pe Radu Drăguşin după decizia sa neinspirată de a-i împrumuta fostului său coleg de la Juventus suma de 40.000 de euro.

FRF îl protejează pe Radu Drăguşin după ce acesta l-a imprumutat pe Nicolo Fagioli cu suma de 40.000 de euro, sumă pe care mijlocaşul italian de la Juventus ar fi jucat-o la pariuri.

Mijlocaşul celor de la Juventus a fost suspendat timp de şapte luni din fotbal, şi pus să plătească suma de 12.500 de euro, drept amendă.

Astfel, internaţionalul italian de tineret încă are datorii la jucătorii de la care s-a împrumutat.

Mihai Stoichiţă l-a apărat direct pe fundaşul român al celor de la Genoa, şi consideră că totul a fost o decizie neinspirată şi nu avea de unde să ştie ce avea să se întample cu suma respectivă.

"Nu înţeleg care e vina lui. De unde să ştie Radu ce a făcut Fagioli cu banii? Când ceri nişte bani împrumut unui prieten trebuie să spui şi pentru ce ai nevoie? Facem un subiect din ceva ce nu există momentan”.

Oficialul FRF a explicat că îl va suna pe stoperul lui Genoa: „Nu am vorbit cu el şi mi se pare chiar stupid ce se întâmplă. Îi dai bani unui să îl ajuţi şi apoi e treaba lui ce face cu ei. Nu e vina lui Drăguşin. Asta e culmea. Probabil o să discut cu el. 

Ce să îl încurajez? Pentru ce? Omul e nevinovat. Nu cred că are nevoie Radu de ajutor. Nu este în culpă. Cum să fie anchetat? Pe noi ne anchetează cineva când ajutăm cu bani un om?”. 

Directorul tehnic al FRF exclude orice scenariu care să îl incrimineze pe Radu Drăguşin: „Crezi că ăla s-a dus la el să îi spună dă-mi bani pentru pariuri? Exclus, în niciun caz. El a fost de bună-credinţă şi i-a dat bani.

E problema lui cum i-a folosit. E interzis să împrumuţi bani? Nu are nicio legătură Radu cu pariurile lui Fagioli”, a mai comentat Mihai Stoichiţă pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: radu dragusinfrfmihai stoichita 

viewscnt
Articole similare