adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | FCSB a cerut să se antreneze în baza de pregătire a CFR-ului. Ce răspuns a dat echipa lui Dan Petrescu

EXCLUSIV | FCSB a cerut să se antreneze în baza de pregătire a CFR-ului. Ce răspuns a dat echipa lui Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

Cei de la FCSB le-au trimis o solicitare omologilor de la CFR Cluj pentru a le folosi baza de antrenament.

În ciuda rivalităţii din ultimii ani, cei de la FCSB au trimis o solicitare celor de la CFR Cluj să le folosească baza de antrenament.

FCSB urmează să joace luni cu ”şepcile roşii”, de la 21:00, pe Orange Sport 1 şi au preferat să zboare de la Bruxelles direct la Cluj.

Ce răspuns au primit cei de la FCSB după ce au cerut să se antreneze în baza CFR-ului

Ultima săptămână a fost intensă pentru FCSB. Jucătorii lui Nicolae Dică au avut meci la Sfântu Gheorghe, pe care l-au câştigat cu 1-0, au zburat spre Bruxelles, unde au făcut 2-2 cu Anderlecht şi în această etapă joacă tot în deplasare, la U Cluj.

Drept urmare, cei de la FCSB au decis să zboare de la Bruxelles la Cluj, unde urmează să joace meciul cu Universitatea.

Ca bază de antrenament, bucureştenii au apelat la rivala din campionat, CFR Cluj. Marius Bilaşco, oficial la campioana României, spune că FCSB le-a trimis o solicitare în acest sens.

Conducerea lui CFR Cluj a fost de acord cu cererea FCSB-ului, mai ales că echipa din Gruia are meci în deplasare, la Rapid, partidă care se va juca duminică, de la 21:00, pe Orange Sport 1.

De altfel, Marius Bilaşco spune că clubul pe care-l reprezintă a răspuns de fiecare dată afirmativ când a primit astfel de solicitări, chiar dacă cele două echipe urmau să se întâlnească.

”Parcă au 3 antrenamente (n.r. în baza CFR-ului), din ce ştiu eu. Da, ne-au solicitat, ne-am dat acordul să meargă. Şi cei de la Slavia Praga ne-au cerut să facă un antrenament în dimineaţa jocului şi bineînţeles că le-am permis.

Craiova, înainte de meciul cu noi, la fel, cu Mirel Rădoi, cu o zi înainte au făcut antrenament acolo. Nu-ţi schimbă cu nimic rezultatele de a doua zi.

Până la urmă, e o normalitate să faci un asemenea lucru. Din punctul meu de vedere, nu schimbă cu nimic rezultatul de a doua zi faptul că s-a antrenat la tine pe teren”, a dezvăluit Marius Bilaşco pentru Orange Sport.

Interesant este că CFR Cluj n-a cerut acelaşi favor din partea FCSB-ului. Campioana României va juca în această etapă contra Rapidului, dar Dan Petrescu a preferat ca echipa să se antreneze în cantonamentul de la Buftea.

viewscnt
Articole similare