Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un transfer reuşit de Rapid: ”Ne-am înţeles”

EXCLUSIV | Încă un transfer reuşit de Rapid: ”Ne-am înţeles”

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunţat că echipa din Giuleşti a ajuns la o înţelegere pentru încă un transfer, al treilea din această iarnă.

Revenită în Liga 1, Rapid a avut un parcurs foarte bun până acum. Giuleştenii sunt imediat sub linia play-off-ului, dar la egalitate de puncte cu locurile 5 şi 6, 32 de puncte, ocupate de Universitatea Craiova şi Farul.

Rapidiştii îşi doresc să termine în primele 6 şi în această iarnă au încercat să întărească echipa. Rapid a realizat deja două transferuri şi Victor Angelescu spune că a ajuns la o înţelegere şi pentru al treilea.

Încă un transfer la Rapid. Angelescu: ”Nu este din Liga 1”

Primul transfer făcut de Rapid în această iarnă a fost cel al lui Răzvan Onea, un fundaş dreapta în vârstă de 23 de ani care până acum a jucat la Poli Iaşi. Rapid a plătit 100.000 de euro în schimbul său.

A doua mutare făcută de giuleşteni a fost cea a lui Jakub Vojtus (28 de ani). Atacant de meserie, Vojtus s-a transferat liber de contract după ce s-a despărţit de maghiarii de la Mezokovesd.

Atacantul slovac a revenit astfel în fotbalul românesc, unde a mai jucat pentru Universitatea Cluj, Academica Clinceni şi CFR Cluj.

Victor Angelescu vine cu o nouă veste bună pentru suporteri şi susţine că Rapid a ajuns la o înţelegere şi pentru al treilea transfer din această iarnă.

”Am făcut două achiziţii şi o să mai facem una pe care o ştiu sigur, dar nu vă pot spune. Ne-am înţeles şi vom vedea. O să avem 3-4 maximum (n.r. transferuri). Nu este din Liga 1, este străin”, a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.

Ce se întâmplă cu Alexandru Albu şi Nicolae Carnat

În această iarnă s-a discutat şi despre situaţiile în care se află Alexandru Albu şi Nicolae Carnat, jucători aflaţi sub formă de împrumut de la Chiajna şi de la Sepsi, dar pentru care Rapid are clauză pentru transferul definitiv.

Victor Angelescu a oferit mai multe detalii doar despre Alexandru Albu, unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului, ca a intrat şi în circuitul echipei naţionale.

Alexandru Albu este însă împrumutat de la Concordia Chiajna, până la finalul acestui sezon.

Angelescu recunoaşte că încă n-a achitat clauza pentru transferul definitiv al mijlocaşului de 28 de ani, dar îi linişteşte pe suporteri şi promite că banii vor fi viraţi aproape de finalul sezonului:

”(despre Albu şi Carnat) Clauzele sunt achitate până la finalul anului. O singură discuţie am avut cu Albu şi cu impresarul, a fost că vom activa clauza şi ea va fi activată. Avem un contract agreat cu jucătorul pentru perioada următoare.

Clauza va fi activată, dar nu avem timp să o activăm până la finalul sezonului şi o vom activa atunci”, a mai spus Angelescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: angelescu 

viewscnt
Articole similare