Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”M-a sunat cineva să mă întrebe de Coman, e o echipă importantă!” FCSB, aproape de o nouă super lovitură

EXCLUSIV | ”M-a sunat cineva să mă întrebe de Coman, e o echipă importantă!” FCSB, aproape de o nouă super lovitură

Superliga

Comentarii

Marius Niculae dezvăluie că reprezentanţii unei echipe importante l-au sunat şi l-au întrebat despre Florinel Coman.

Florinel Coman este marele pariu al lui Gigi Becali şi Marius Niculae confirmă că este un jucător interesant, inclusiv pentru echipele din străinătate. Fostul mare internaţional român susţine că o echipă importantă din Portugalia l-a sunat să-i ceară detalii despre Coman. Niculae, cel care a rămas cu relaţii foarte bune în Portugalia după ce a luat campioantul cu Sporting, spune însă că mijlocaşul FCSB-ului trebuie să mai lucreze la pregătirea fizică:

”(Care va fi următorul jucător care va face pasul?) Chiar m-a sunat cineva din Portugalia, îl urmăresc pe Florinel Coman, îl au sub lupă. E o echipă importantă, nu pot să dau nume. (Sporting?) O echipă importantă, nu neapărat Sporting. Sunt mai multe echipe care îl urmăresc şi mi-au cerut detalii despre Florinel Coman, cum este ca om, caracter...

A făcut un campionat european foarte, foarte bun, la FCSB face diferenţa... Mai are nevoie să mai pună puţină forţă pe el, pentru că afară se cere, trebuie să ţii la tăvăleală. Chiar a crescut foarte mult în ultimul timp şi uite că a ajuns în atenţia unor cluburi mari din Europa. Acum depinde numai de el dacă va continua aşa şi confirmă”,
a dezvăluit Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Fostul atacant al lui Sporting este însă de părere că un obstacol uriaş în calea unui transfer vor fi condiţiile financiare pe care le impune Gigi Becali:

”(Care este preţul real al lui Coman?) Ianis Hagi pe ce sumă a plecat? (4.5 milioane)... 4 milioane şi ceva... cam acela ar fi şi un preţ real al lui Florinel Coman, cu toate că Gigi o să ceară 10-15 milioane. Dar trebuie să ne uităm la campionatul României. Jucăm grupe de Champions League? Nu. Atunci e clar că nu putem să cerem sume foarte mari, pentru că oamenii vor să îi vadă în aceste competiţii, unde e alt nivel. Dacă confirmă acolo, atunci se merită investiţia. Steaua nu a mai vândut pe atâtea milioane de când nu a mai jucat în grupele Europa League”, a mai spus Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare