Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica anunţă un posibil ”cutremur” în Superligă: ”Va fi corect, cumva!”

EXCLUSIV | Mihai Stoica anunţă un posibil ”cutremur” în Superligă: ”Va fi corect, cumva!”

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), este de părere că structura finală a play-off-ului din Superligă mai poate fi modificată doar dacă U Craiova 1948 câştigă apelul şi totodată şansa de a rejuca partida cu Sepsi.

U Craiova 1948 a pierdut partida din deplasare, contra celor de la Sepsi, scor 0-3 la ”masa verde”, după ce fanii au fost acuzaţi de scandări rasiste şi xenofobe, însă conducătorii oltenilor au făcut apel.

Dacă instanţele vor decide că au avut dreptate şi vor dicta rejucarea partidei, o luptă finală pentru ultimul loc de play-off ar urma să se ducă chiar între cele două formaţii, cu şanse reale şi pentru U Craiova 1948.

Mihai Stoica vrea rejucarea partidei Sepsi - U Craiova 1948: ”Aşa ar fi corect”

În opinia lui Mihai Stoica, o astfel de decizie ar putea provoca un adevărat ”cutremur” în Superligă. Oltenii sunt acum la cinci puncte de Sepsi, dar dacă s-ar scoate din ecuaţie partida terminată la ”masa verde”, distanţa dintre cele două echipe ar fi de doar două puncte.

  • Două puncte pe care jucătorii lui Nicolo Napoli le pot recupera în meciul restant sau cele trei partide rămase de disputat din sezonul regulat.

U Craiova 1948 păstrează şanse de play-off şi după rezultatul la ”masa verde”, însă şansele sunt minime. Dacă va avea câştig de cauză la comisii şi şansele ar creşte considerabil.

Mihai Stoica: ”Jucătorii de la U Craiova 1948 nu au nicio vină”

Mihai Stoica este de părere că meciul ar fi trebuit rejucat, deoarece jucătorii celor de la U Craiova 1948 nu au nicio vină pentru scandările suporterilor lor, aşa că nu ar trebui să suporte ei vreo consecinţă. În cazul de faţă, una sinonimă cu ratarea play-off-ului.

Ştiţi ce poate să fie un cutremur? Dacă într-adevăr se dictează rejucarea partidei la Sepsi - FCU Craiova. Va fi corect cumva. Nu au nicio vină jucătorii celor de la U Craiova 1948”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicarejucare sepsi - craiova 1948 

viewscnt
Articole similare