Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, întrebat dacă FCSB va solicita să joace pe stadionul Rapid. Cum a răspuns

EXCLUSIV | Mihai Stoica, întrebat dacă FCSB va solicita să joace pe stadionul Rapid. Cum a răspuns

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost întrebat dacă există vreo intenţie de a jucat pe stadionul din Giuleşti, care de asemenea a fost construit din bani publici.

Discuţiile despre disputa FCSB - Steaua pe marginea noului stadion din Ghencea continuă. Mihai Stoica se declară foarte nemulţumit că cererile repetate ale FCSB-ului de a jucat pe noua arenă au fost respinse.

Managerul general al FCSB-ului a fost întrebat însă dacă ar există vreun fel de intenţie să joace pe noul stadion al Rapidului, care de asemenea a fost construit din bani publici.

Ce spune Mihai Stoica despre o eventuală cerere de a jucat pe noul stadion Rapid

Cei de la FCSB se declară indignaţi de faptul că echipa nu este primită să joace pe noul stadion Steaua, deşi acesta a fost construit din bani publici.

Discuţia a devenit tot mai intensă odată cu apropierea ultimei etape din campionat, când FCSB va avea derby cu CFR Cluj, meci care s-ar putea disputa cu titlul pe masă.

Însă FCSB este nevoită să-şi caute un stadion pe care să găzduiască meciului, deoarece pe National Arena se va disputa în acea perioadă un festival de muzică.

Mihai Stoica şi toţi cei de la FCSB şi-ar dori ca derby-ul cu CFR Cluj să se dispute pe noul stadion Steaua, însă oficialii CSA lasă în continuare de înţeles că acest lucru nu se va întâmpla.

Indignat, Mihai Stoica acuză MApN că nu-i dă voie FCSB-ului să joace pe noul stadion Steaua, deşi arena a fost construit cu bani de la bugetul de stat.

În tot acest context, Mihai Stoica a fost întrebat dacă ar avea vreo intenţie să depună vreo cerere să joace pe noul stadion Rapid. Oficialul FCSB-ului a negat din start că ar putea exista vreo astfel de cerere.

Mihai Stoica susţine că n-ar depune o astfel de cerere, din respect pentru comunitatea suporterilor rapidişti, cei care n-ar fi de acord ca FCSB să joace pe stadionul din Giuleşti:

”(n.r. întrebat dacă ar depunde o cerere pentru a jucat pe stadionul Rapid) Se ţine cont de comunitate şi nu o să jucăm. O să se termine stadionul Ştefan cel Mare - se va ţine cont de comunitate şi nu vom juca acolo”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare