Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru este sigur că Gigi Becali îşi va găsi rapid ”principal”: ”50 de antrenori sunt pregătiţi! Va fi aglomeraţie la palat”

EXCLUSIV | Panduru este sigur că Gigi Becali îşi va găsi rapid ”principal”: ”50 de antrenori sunt pregătiţi! Va fi aglomeraţie la palat”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Leo Strizu, şi-a anunţat, demisia, de la FCSB, după victoria contra celor de la Petrolul Ploieşti, scor 4-1 (2-1), contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali îi va găsi rapid un înlocuitor lui Leo Strizu, mai devreme de 30 de zile cât spune regulamentul, deoarece sunt mulţi antrenori cu licenţă dispuşi să lucreze sub tratamentul impus de patronul celor de la FCSB.

”Ia-mă, nea Gigi!”

Expertul Orange Sport aduce aminte că mereu s-au găsit antrenori care să închidă ochii regimului de la FCSB, pentru un salariu consistent şi aşa se va întâmpla şi de această dată.

Fostul internaţional Viorel Moldovan crede că unii antrenori ar veni la FCSB, dar ar pune anumite condiţii, pentru a nu trece şi ei prin calvarul prin care a trecut Leo Strizu.

Cu toate acestea, Basarab Panduru consideră că nu există antrenor care să vină la FCSB şi să pună condiţii, deoarece Gigi Becali este cel care decide totul, chiar şi prezenţa tehnicianului la antrenamente sau în cantonament.

Basarab Panduru se amuză pe seama situaţiei de la FCSB: ”Ce condiţii? Să-l ia în cantonament?”

Dialogul dintre Basarab Panduru, Viorel Moldovan şi Dan Udrea, în cadrul emisiunii ”Minutul 91”, de la Orange Sport:

Basarab Panduru: ”Eu cred  acum că sunt vreo 50 de antrenori cu licenţa în mână gata să se roage de Gigi Becali să-i pună”.

Viorel Moldovan: ”Chiar crezi? Serios?”.

B.P.: ”Nu, nu cred că e nimeni. Nu mai au pe cine să pună! Cum să nu fie? Nu s-au găsit tot timpul? Ia-mă, nea Gigi! Stai puţin că sunt la Biserică (n.r. - Gigi Becali)”.

Dan Udrea: ”Sunt de acord cu Pandi. Dacă mâine Becali anunţă aşa: `Aştept între orele 12 şi 16 antrenori cu licenţă, la palat`....”.

B.P.: ”...nu mai poţi să mai treci cu maşina pe acolo, pe la palat! Va fi aglomeraţie”.

D.U.: ”Eu zic că ar fi unii care ar refuza”.

V.M.: ”Dar vezi că ar putea să vină unii şi să pună anumite condiţii. Stai puţin”.

B.P.: ”Condiţii: Pot să bag şi eu capul în vestiar? Pot să parchez maşina aici? În cantonament mă luaţi?”.

Afla mai multe despre: gigi becalileo strizubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare