Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Strizu şi-ar fi dat demisia: "Am înţeles din interiorul FCSB" | EXCLUSIV

Motivul pentru care Strizu şi-ar fi dat demisia: "Am înţeles din interiorul FCSB" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB trebuie să aleagă un nou antrenor cu licenţa Pro, care să fie în plan secund şi doar să îndeplinească rolul de paravan pentru Mihai Pintilii, care nu are carnet de antrenor recunoscut în România. Se pare că Strizu a luat o decizie bazată pe sentimente, atunci când a renunţat la rolul său.

De ce ar fi renunţat Leo Strizu la rolul său de la FCSB

Leo Strizu şi-a anunţat demisia de la FCSB, imediat după victoria cu Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în Superligă. După ani în care a lucrat pentru club, a fost trimis la prima echipă, pentru a da indicaţiile lui Mihai Pintilii mai departe în timpul meciului, spre jucători, dar şi pentru a apărea în faţa presei. 

Se pare că rolul secundar pe care l-a jucat la prima echipă a FCSB şi episoadele în care a simţit că nu contează la echipă şi-au pus amprenta asupra deciziei de a părăsi rolul de antrenor cu licenţă Pro. 

Imediat anunţul antrenorului, moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, a anunţat că, din informaţiile sale, Leo Strizu s-a bazat pe sentimente atunci când a plecat. 

"Eu am înţeles din interiorul clubului faptul că s-a simţit umilit", a spus în direct Dan Udrea, la Orange Sport, fără a detalia dacă acest sentiment l-a simţit din interiorul clubului sau din partea opiniei publice. 

Cu siguranţă, tehnicianul a rămas marcat de ultimele luni. În iarnă, FCSB a plecat doar cu Mihai Pintilii în cantonamentul din Antalya, în timp ce deţinătorul licenţei Pro, Leo Strizu, a rămas la Bucureşti. 

De asemenea, antrenorul a fost văzut în mai multe rânduri la plimbare, în afara stadionului, cu puţin timp înainte ca FCSB să înceapă meciurile. 

Leo Strizu părea că se pregăteşte pentru meciurile următoare la FCSB până să-şi anunţe demisia

După FCSB - Petrolul Ploieşti, de pe Arena Naţională, el a vorbit despre lot şi despre viitorul echipei, în campionat. 

"Ne-am propus acest obiectiv în acest ciclu săptămânal în care să luăm maximum de puncte. Nu cred că s-a pus problema cine să câştige azi. Felicit jucătorii pentru prestaţia foarte bună. Credeam că s-a acumulat oboseală, dar m-au contrazis. Cred că diferenţa putea fi mai mare dacă eram mai atenţi. Am spus că am încredere în Compagno, a marcat doar azi, deşi îl simţeam şi cu Argeş. Cred că e cel mai bun vârf din campionatul nostru, trece repede peste o prestaţie slabă. 

Va începe play-off-ul şi trebuie să fim mai atenţi pe faza de apărare. Şi Omrani a intrat bine, e bine că avem dubluri pe post şi ar fi rândul lui Omrani să fie marcator, dacă Compagno e suspendat. Avem un lot foarte bun, sunt jucători foarte talentaţi, profesionişti şi ştiu ce trebuie să facă 90-95-100 de minute", spunea deţinătorul licenţei Pro. 

Însă, la mijlocul interviului Leo Strizu şi-a anunţat demisia

Afla mai multe despre: leo strizufcsbdemisie leo strizu fcsbmihai pintiliifcsb petrolul ploiesti 4-1fcsb petrolul ploiestiplecare leo strizu fcsb 

viewscnt
Articole similare