Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pleacă la un mare club din Liga 1? Dani Coman a lămurit situaţia

EXCLUSIV | Pleacă la un mare club din Liga 1? Dani Coman a lămurit situaţia

Liga 2

Comentarii

Dani Coman este curtat intens de CFR Cluj şi preşedintele lui Hermannstadt a răspuns la întrebarea dacă pleacă sau nu în Gruia.

Dani Coman a lăsat o impresie excelentă la Astra, acolo unde a reuşit rezultate peste aşteptări, deşi echipa s-a confruntat mereu cu probleme financiare.

În vară, Dani Coman a decis să facă o schimbare şi a plecat la FC Hermannstadt, care acum joacă în Liga 2 şi care îşi propune să promoveze.

Fostul mare portar este însă curtat intens de CFR Cluj şi Dani Coman a răspuns într-un interviu pentru Telekom Sport la întrebarea dacă pleacă de la FC Hermannstadt.

Pleacă la CFR Cluj? Cum a răspuns Dani Coman la această întrebare

Nelu Varga este un mare admirator al lui Dani Coman, pe care a vrut să-l aducă preşedinte în locul lui Marian Copilu, care a fost demis odată cu Marius Şumudică.

Până la urmă, Nelu Varga l-a convins pe Cristi Balaj să accepte postul de preşedinte al lui CFR Cluj, dar nu a renunţat la ideea de a-l aduce şi pe Dani Coman în cadrul clubului.

Acestuia i-a pregătit o funcţie din care ar urma să coordoneze tot ce ţine de latura sportivă a lui CFR Cluj. Însă pare că Nelu Varga nu va avea nici de această dată prea mult succes.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Dani Coman spune că nu are de gând să plece de la FC Hermannstadt:

”Mă simt bine la Sibiu, vreau să promovez această echipă, atât timp cât mă pot ocupa doar de fotbal la Sibiu, voi rămâne la Sibiu”, a spus Dani Coman pentru Telekom Sport

La începutul lunii noiembrie, Dani Coman a recunoscut a fost căutat din nou de Nelu Varga: "Au existat discuţii (n.r. cu CFR Cluj). Ei au un preşedinte, pe Cristi Balaj. Hai să-l lăsăm să fie liniştit şi să-şi vadă de ce are de făcut acolo”

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare