Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul lui Dennis Man, cea mai dificilă provocare din cariera de impresar a Anamariei Prodan. "Nu îl voia nimeni"

EXCLUSIV | Transferul lui Dennis Man, cea mai dificilă provocare din cariera de impresar a Anamariei Prodan. "Nu îl voia nimeni"

Fotbal

Comentarii

Anamaria Prodan a fost invitata lui Alexandru Săbău, în cadrul emisiunii "Top Interviuri" de la Telekom Sport, zilele trecute, unde s-a destănuit aşa cum rar o face în faţa camerelor de luat vederi.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai "puternice" femei din România. A depăşit de mult timp barierele sportului, este un om de afaceri prosper şi cu mult avânt. Este o femeie de succes, care a îndrăznit şi a reuşit dintr-o postură în care femeile nici nu aveau acces. Să nu mai vorbim de şanse de izbândă - impresariatul sportiv. Cu toate acestea, prin stilul său caracteristic, ea a reuşit.

Bineînţeles, unde există expunere mediatică din plin, există şi multe controverse, fiindcă sunt atâtea păreri câte minţi pe pământ. Faptic, Anamaria Prodan este în topul impresarilor români şi nu are de gând să se mulţumească doar cu această ierarhie. Ţinteşte spre culmi mai înalte de atât. Cu toate acestea, au fost şi momente dificile în cariera sa de impresar. Cel mai greu a fost să realizeze transferul lui Dennis Man de la UTA Arad la FCSB, peste dorinţa soţului său, Laurenţiu Reghecampf.

"Cel mai greu transfer a fost al lui Dennis Man de la UTA la Steaua. Pentru că nu-l voia nimeni, numai eu şi patronul. Nici măcar Reghe nu l-a vrut că era mic şi ei jucau în Liga Campionilor. (Cum i-ai convins?) Pe Gigi l-am sunat, juca UTA barajul şi i-am zis: <<Patroane, uite-l pe copilul ăsta>>. S-a uitat, a zis: <<Ok. Eu îl aduc peste toată lumea>> A fost alegerea lui Gigi",  a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii "Top Interviuri".

Dennis Man s-a transferat de la UTA la FCSB în 2016, pentru puţin peste 400.000 de euro. De asemenea, arădenii au păstrat şi un procent de 10% din drepturile jucătorului. Dacă se împlineşte dorinţa patronului său, Gigi Becali şi Dennis Man se vinde pe 10 milioane de euro, UTA Arad mai primeşte 1 milion de euro. 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare