Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transformarea spectaculoasă a lui Ianis Hagi. Câte kilograme de masă musculară a acumulat doar în sezonul trecut

EXCLUSIV | Transformarea spectaculoasă a lui Ianis Hagi. Câte kilograme de masă musculară a acumulat doar în sezonul trecutgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a suferit o adevărată transformare la Rangers, după un plan bine pus la punct de Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers în vara lui 2020, după ce, timp de jumătate de an, a jucat sub formă de împrumut.

Tot atunci, Steven Gerrard a avut un plan bine pus la punct cu internaţionalul român. La un an şi jumătate distanţă, Ianis Hagi este cu adevărat transformat din punct de vedere fizic.

Transformarea prin care a trecut Ianis Hagi. Câtă masă musculară a acumulat în sezonul trecut

În vârstă de 23 de ani, Ianis Hagi a ajuns pentru prima dată la Rangers în ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Internaţionalul român avea însă o problemă. Ianis Hagi impresiona prin tehnică, însă condiţia fizică nu-l ajuta prea mult în duelurile tari din campionatul Scoţiei.

Drept urmare, după ce a fost transferat definitiv, Steven Gerrard a transmis că va lucra să-i dezvolte şi această latură.

”Grăsimea corporală şi greutatea sunt perfecte. Acum ne pregătim să punem ceva masă musculară pe el şi să il facem mai puternic”, a pus Steven Gerrard, într-o declaraţie făcută în vara lui 2020.

La aproape un an şi jumătate distanţă, Ianis Hagi este foarte schimbat din punct de vedere fizic. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani arată mult mai multă forţă şi acum reuşeşte să câştige multe dintre duelurile în care este implicat în campionatul Scoţiei.

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Ianis Hagi a dezvăluit cât de mult a lucrat în ultimul sezon pentru a acumula masă musculară: ”(Câte kilograme de masă musculară ai?) Păi sezonul trecut am pus vreo 6 kilograme de masă musculară”, a spus Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare