adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Tunul dat de Arlauskis după ce s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Unde se află acum portarul lituanian

EXCLUSIV | Tunul dat de Arlauskis după ce s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Unde se află acum portarul lituanian

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a reuşit să dea un adevărat tun după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

Demiterea lui Marius Şumudică şi a lui Marian Copilu - preşedintele clubului - i-a picat foarte prost lui Giedrius Arlauskis, care s-a enervat şi nu s-a mai prezentat la echipă.

Cristi Balaj a anunţat la Telekom Sport că înţelegerea portarului lituanian a fost reziliată, însă această veste a însemnat un adevărat tun pentru Arlauskis.

Tunul dat de Giedrius Arlauskis la 33 de ani. Ce urmează după ce s-a despărţit de CFR Cluj

Arlauskis a revenit la CFR Cluj în martie 2021, după ce s-a despărţit de Al Shabab. A luat atunci această decizie după ce s-a lăsat convins de Marian Copilu, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care atunci era preşedinte la CFR Cluj.

Arlaukis a semnat atunci un contract valabil până în vara lui 2022 şi nimic nu părea să-i agite cariera. Însă totul s-a rupt în momentul în care şefii clubului au decis să-i dea afară pe Marian Copilu şi pe Marius Şumudică.

Enervat de această decizie, mai ales că echipa avea doar victorii în campionat, Arlauskis nu s-a mai prezentat la echipă şi a plecat în Lituania, unde se află şi în prezent.

Motivul oficial pentru care n-a mai revenit la CFR Cluj a fost că este accidentat la gleznă şi preferă să se trateze în ţara natală. Însă, pe lângă problema medicală de la gleznă, Arlauskis a vrut să-şi şi forţeze plecarea.

Fostul internaţional lituanian şi-a atins obiectivul şi Cristi Balaj, actualul preşedinte al lui CFR Cluj, a anunţat la Telekom Sport că Arlauskis şi-a reziliat contractul cu echipa din Gruia:

”Arlauskis nu este acum... este acolo, în (n.r. Lituania)... Este un subiect pe care nu aş vrea să-l dezvolt, este situaţia pe care eu am găsit-o când am fost numit în acestă poziţie şi nu este jucătorul CFR-ului in acest moment. (Deci Arlauskis a reziliat cu CFR?) Da”, a spus Balaj la Telekom Sport.

Această despărţire înseamnă un adevărat tun pentru Giedrius Arlauskis. Din informaţiile Telekom Sport, portarul în vârstă de 33 de ani are de primit nu mai puţin de 600.000 de euro de la CFR Cluj, sumă ce reprezintă restanţe, dar şi despăgubiri pentru reziliere.

În plus, Arlauskis poate semna în ianuarie cu altă echipă din postura de jucător liber de contract, un transfer care ar urma să-i aducă o sumă importantă la semnătură.

viewscnt
Articole similare