Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Şi Ianis Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea sa de logodnă. Unde a fost surprins în timp ce evenimentul era în desfăşurare la Constanţa | FOTO

Fabulos! Şi Ianis Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea sa de logodnă. Unde a fost surprins în timp ce evenimentul era în desfăşurare la Constanţa | FOTOgalerie foto

Special

Comentarii

Elena Tănase (24 de ani) şi Ianis Hagi (24 de ani) au sărbătorit, luni, logodna în cadrul unui eveniment în Constanţa. Totuşi, atât Gică Hagi, cât şi Ianis Hagi au părăsit mai devreme petrecerea. Fotbalistul a fost nevoit să revină în Spania, cu cinci zile rămase până la următoarea partidă din LaLiga.

După Gică Hagi, şi Ianis Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea sa de logodnă. A stat doar două ore

În vară, Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena Tănase, o tânără originară din Constanţa care provine dintr-o familie înstărită, de aromâni.

Cu familiile, apropiaţii şi cunoscuţii au marcat momentul luni. Petrecerea de logodnă a avut loc în Constanţa, iar Ianis Hagi a dansat pe muzică machedonească. În imaginile obţinute de Orange Sport, Ianis Hagi şi Elena Tănase au fost înconjuraţi inclusiv de Kira Hagi şi şi vărul Nicolas Popescu. 

La evenimentul care a durat până în jurul orei 21:00 au fost 300 de persoane. Totuşi, câteva dintre figurile marcante ale evenimentului nu au putut sta până la final. 

Sursele Orange Sport susţin că Gică Hagi a plecat mai devreme, pentru a conduce antrenamentul Farului Constanţa. "Regele" a abandonat costumul la ora 19:00, iar la 20:00 a fost pe teren în trening, întrucât are de pregătit meciul cu U Cluj, acasă, sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Nici măcar Ianis Hagi n-a putut fi prezent până la final şi şi-a luat la revedere de la invitaţi după doar două ore şi jumătate, conform surselor Orange Sport. 

Duminică, mijlocaşul a marcat în România - Andorra 4-0, din preliminariile EURO 2024, luni a avut parte de petrecerea de logodnă, iar în aceeaşi zi, la ora 21:00, s-a urcat în avion cu destinaţia Spania. 

În etapa următoare din LaLiga, Deportivo Alaves, unde tricolorul este împrumutat până la finalul sezonului, se deplasează pe terenul lui Villarreal, într-o partidă programată duminică.

Astfel, Ianis Hagi n-a putut petrece prea mult timp în România, întrucât vrea să se impună la echipa din Spania, pentru care a jucat de şase ori, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. 

Ianis Hagi a fost surprins pe aeroport

Înainte de îmbarcare, Ianis Hagi a purtat un dialog cu Titus Corlăţean, senator PSD Dâmboviţa, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Politicianul a avut şi un mesaj, după ce l-a întâlnit pe fiul lui Gică Hagi. 

"O surpriză plăcută reîntâlnirea cu Ianis Hagi. Pe aeroportul Henri Coandă, fiecare cu drumul său. Ianis, la Alavez, în Spania, eu, în misiune externă în Georgia..

L-am felicitat cu sinceritate pentru prestaţia foarte frumoasă din meciul cu Andorra, precum şi pentru victoria echipei naţionale!

Mult succes în continuare, Ianis, mult succes, România!". 

VIDEO | Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească, la petrecerea de logodnă

Galerie foto cu Ianis Hagi şi Elena Tănase

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagilogodna ianis hagielena tanaseianis hagi elena tanasegica hagi 

viewscnt
Articole similare