Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Făceam pariuri cu el". Care era miza şi cum îi lua mereu Ronaldo "Il Fenomeno" banii lui Gică Popescu | EXCLUSIV

"Făceam pariuri cu el". Care era miza şi cum îi lua mereu Ronaldo "Il Fenomeno" banii lui Gică Popescu | EXCLUSIV

FC Barcelona

Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre relaţia sa cu legendarul Ronaldo Nazario, fotbalistul care a intrat în inimile fanilor echipei blaugrana, după un singur sezon petrecut pe Camp Nou.

Căpitanul Barcelonei la acea vreme, Gică Popescu, a povestit din întâmplările şi trăirile avute alături de "Il Fenomeno", sau, "El Fenomeno" pentru fanii săi din Spania şi părţi ale Americii Latine.

Popescu se recunoaşte învins la capitolul vitezei, atacantul brazilian fiind un adevărat fenomen din punct de vedere al rapidităţii în mişcare. Un alt aspect la care Ronaldo Nazario a fost inbatabil a fost jocul, pe care cei doi fotbalişti legendari îl jucau înaintea meciurilor Barcelonei din acel sezon.

"Baciul" a recunoscut că a pierdut bani din cauza constanţei internaţionalului brazilian de a marca în poarta formaţiilor din La Liga, la doar 20 de ani.

"Cu Ronaldo făceam pariu, la meciuri, că nu dă gol. Nu poţi să îţi dai seama câţi bani a putut să îmi ia.

Nu am câştigat o dată. Într-un an de zile, nu am câştigat o dată. Eram prieteni, nu l-am bătut niciodată pe teren, nu l-am bătut niciodată la mine acasă, aveam teren de tenis la mine acasă, cu nocturnă, niciodată nu i-am luat un set, pe viteză.

Mingea o dădeam amândoi peste fileu, niciodată nu puteam să fac punct cu el, la cât de rapid era. Era incredibil, niciodată n-am putut să câştig cu el ceva." a povestit Gică Popescu, la SportCast cu Sile.

Întrebat despre impactul lui Ronaldo la Barcelona în scurta perioadă petrecută în Catalonia, Popescu a remarcat un moment de pus în ramă din cariera brazilianului, reuşita sa din partida cu Compostela, venită chiar dintr-o deviere a lui Popescu în urma unui duel cu un fotbalist advers.

(n.r. sezonul 1996/1997) "Ăla a fost cel mai bun an al carierei, a dat 30 şi ceva de goluri în campionat şi n-am reuşit să câştigăm campionatul.

Golul antologic a fost cu Compostela, a luat-o 60 de metri, şi-a pus mâinile în cap Robson, ăla a fost golul carierei sale, impresionant." a mai spus Gică Popescu.

VIDEO | Golul lui "Il Fenomeno" din meciul cu Compostela

VIDEO | SportCast cu Sile

Afla mai multe despre: gica popescuronaldoronaldo nazariofc barcelonabarcelonasportcastsportcast cu sile 

viewscnt
Articole similare