Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN financiar dat de Denis Alibec! Turcii, buni de plată după finalizarea procesului la FIFA: "Au venit banii după 3 ani"

TUN financiar dat de Denis Alibec! Turcii, buni de plată după finalizarea procesului la FIFA: "Au venit banii după 3 ani"

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec, jucătorul român al celor de la Al Muaither, echipă din prima ligă din Qatar, a primit un verdict favorabil în cazul banilor datoraţi de Kayserispor, după o presupusă "încetare unilaterală a contractului".

Denis Alibec a primit 1.2 milioane de euro de la Kayserispor

Unul dintre principalii atacanţi ai echipei naţionale şi posibil om de bază în atacul lui Edi Iordănescu la EURO 2024, Denis Alibec a primit o veste uriaşă înainte de campionatul european de la vară.

Fostul golgheter al Farului a încasat suma de 1.200.000 de euro în urma câştigării procesului cu Kayserispor, formaţie la care Alibec a jucat în perioada octombrie 2020 - iulie 2021. 450.000 provin din neplata restanţelor salariale, iar 750.000 sunt compensaţii pentru "încetarea unilaterală a contractului".

După aproximativ trei ani de aşteptare, Alibec a dat anunţul mult-aşteptat, iar acesta a primit banii pe care i-a câştigat, în urma procesului.

"Au venit banii după 3 ani. Am aşteptat destul după ei şi sunt fericit că am câştigat acest caz", a declarat Denis Alibec, conform welovesport.ro

Deşi se află doar de câteva luni în Qatar, la Al Muaither, Alibec a recunoscut că a luat în calcul o revenire la formaţia care l-a relansat ca fotbalist, Farul Constanţa, în contextul creşterii şanselor de convocare la EURO 2024.

"Am contract până în vară. Nu cred că se pune problema de retrogradare. Aici retrogradează doar ultima, iar noi suntem peste ei ca valoare.

Mă gândeam să mă întorc, dar cei de aici nu m-au lăsat. Am contract cu ei, nu depinde de mine. Am avut o discuţie, dar nu s-a pus problema să mă lase să plec.", a mai spus Alibec.

În acest sezon, în tricoul celor de la Al Muaither, Denis Alibec a înscris de patru ori şi a oferit două pase decisive în 13 partide, în campionatul din Qatar.

Afla mai multe despre: denis alibeckayserisporfarul constantafaruleuro 2024edi iordanescusuperligaal muaitherqatar 

viewscnt
Articole similare