Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Chelsea şi-au pierdut răbdarea. Graham Potter, ameninţat cu moartea: "Eu şi familia mea suntem afectaţi. E incredibil"

Fanii lui Chelsea şi-au pierdut răbdarea. Graham Potter, ameninţat cu moartea: "Eu şi familia mea suntem afectaţi. E incredibil"

Chelsea

Comentarii

Managerul lui Chelsea, Graham Potter, spune că a fost afectat psihic după ce el şi familia sa au primit ameninţări anonime din partea fanilor clubului.

Chelsea este abia pe locul 10 în Premier League, cu 31 de puncte după 24 de etape, cu o singură victorie în ultimele cinci runde.

"Am primit câteva e-mailuri injurioase, ameninţătoare, unele chiar cu moartea. Evident, nu este deloc plăcut. E incredibil. Aţi putea să-mi întrebaţi şi familia cum a fost viaţa pentru ei şi pentru mine în ultima perioadă. Unele ameninţări mă vizau şi pe mine şi pe membrii familiei mele. Nu a fost deloc o viaţă bună, suntem afectaţi", a spus Potter.

Sub conducerea lui Potter, care a fost numit în septembrie 2022 după demiterea lui Thomas Tuchel, Chelsea a câştigat doar nouă din cele 25 de meciuri disputate.

Duminică, Chelsea va disputa în deplasare derby-ul Londrei, contra celor de la Tottenham Hotspur (locul 4).

Afla mai multe despre: graham potter 

viewscnt
Articole similare