Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea s-a ridicat de la masă când a început să vorbească despre Dinamo. ”Îmi dau lacrimile”. EXCLUSIV

Cristi Borcea s-a ridicat de la masă când a început să vorbească despre Dinamo. ”Îmi dau lacrimile”. EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cristi Borcea s-a ridicat de la birou în momentul în care a fost întrebat despre Dinamo, într-un interviu pentru Orange Sport.

În vârstă de 53 de ani, Cristi Borcea este regretat de mulţi dintre suporterii dinamovişti. Mai ales că, odată cu retragerea foştilor acţionari, Dinamo s-a tot dus în jos, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, omul de afaceri spune că suferă în continuare mult pentru Dinamo, club care i-a marcat existenţa.

Cristi Borcea, despre Dinamo: ”Mi-e dor, sunt momente în care îmi dau lacrimile”

Mare suporter al lui Dinamo, Cristi Borcea a lucrat pentru clubul din Ştefan cel Mare încă de când avea 25 de ani.

Atunci, a fost angajat director de marketing şi l-a avut sfătuitor pe Cornel Dinu.

În vara lui 2012, când avea 42 de ani, Cristi Borcea s-a retras din acţionariatul lui Dinamo după ce începuse să fie tot mai contestat de suporteri, dar şi pe fondul unor probleme de sănătate.

La aproape 11 ani distanţă, Cristi Borcea spune că suferă în continuare pentru Dinamo şi, când iese uneori din biroul său, care se află lângă stadion, îi dau lacrimile.

Interviul pentru Orange Sport a început cu Cristi Borcea aşezat la biroul său.

Însă, când a început să vorbească despre Dinamo, el s-a ridicat şi s-a aşezat în dreptul unui tapet format din zeci de imagini din perioada în care el era acţionar în Ştefan cel Mare:

”Mi-e dor, sunt momente în care ies la stadion, momente în care îmi dau lacrimile, n-ai cum... Am crescut de mic copil în galeria lui Dinamo şi am venit la 25 ani director marketing.

N-ai cum să n-ai sentimente sau să te macine”, a spus Cristi Borcea pentru Orange Sport.

Cristi Borcea spune că a ajuns să aibă mari probleme din cauza lui Dinamo

În perioada în care era acţionar la Dinamo, Cristi Borcea era recunoscut pentru intensitatea cu care trăia meciurile de fotbal.

Însă această pasiune dusă la extrem i-a provocat şi o mulţime de probleme.

Cristi Borcea susţine că, pe lângă sumele foarte mari pe care le-a investiti, Dinamo i-a provocat probleme cu inima, în căsnicie şi a ajuns în spatele gratiilor:

”Pe lângă partea financiară, care au fost multe, multe milioane, cel mai important am ”investit”... operaţie pe cord deschis la 41 ani, două divorţuri şi un pumn de medicamemnte în fiecare zi.

Şi puşcăria trebuia să o mai pun”, a mai spus Cristi Borcea pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare