Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Vizer l-a ajutat pe Cristi Borcea să ia o decizie crucială în legătură cu Dinamo: ”M-a ajutat enorm!” Informaţii de ultim moment

Marius Vizer l-a ajutat pe Cristi Borcea să ia o decizie crucială în legătură cu Dinamo: ”M-a ajutat enorm!” Informaţii de ultim moment

Dinamo București

Comentarii

Marius Vizel, naşul lui Cristi Borcea, l-a sfătuit pe omul de afaceri să ia o decizie crucială în legătură cu viitorul său la Dinamo.

Ajuns în 1995 la Dinamo, Cristi Borcea a fost unul dintre cei mai influenţi conducători din istoria echipei din Ştefan cel Mare.

În 2012, a decis să-şi vândă însă acţiunile şi s-a retras cu totul de la Dinamo. Între timp, fosta campioană a României a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă şi tot mai mulţi încearcă să-l convingă să revină la Dinamo.

Ce sfat i-a dat Marius Vizer lui Cristi Borcea în legătură cu viitorul său la Dinamo

În perioada în care Cristi Borcea a fost la Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare a fost printre mai puternice din campionat şi în fiecare an se bătea la titlu.

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a avut însă şi multe dezamăgiri. A fost motivul pentru care s-a retras de la Dinamo şi spune că acum prietenii îi cer să revină, dar familia sa este în prezent pe primul loc pentru el:

”Nu mai pot fi eu Cristi Borcea care eram, pentru că nu era familia pe primul loc. Dovadă că m-am despărţit de atâtea ori. Acum, familia este pe primul loc. La fotbal nu poţi să pui familia pe primul loc. Acolo eram 24/24... Revelioane, Crăciun, Paşte... nimic”, a declarat Cristi Borcea la podcastul #AmeritatcuNasrin. 

Omul de afaceri a dezvăluit că cel care l-a sfătuit să ia o decizie crucială în legătură cu viitorul său la Dinamo a fost Marius Vizer, care i-a fost şi naş:

”Am ieşit din fotbal la sfatul lui Marius Vizer (n.r. naşul lui) şi m-a ajutat enorm. Mă vedea cum mă consum, bani cheltuiţi... Şi am luat decizia cea mai bună. Stăteam mai mult pe la Miami. Şi mi-a zis: ”fratelor, gata, ajunge, te cureţi!”

Eu tot ce am făcut am vrut să fiu numărul 1. Şi societăţile mele şi tot”, a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea: ”Aş mai fi stat un an în închisoare, dar să mă duc în Liga Campionilor”

În martie 2014, Cristi Borcea a ajuns pentru prima dată în spatele gratiilor, după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor. Ulterior a primit şi alte condamnări, în alte dosare şi a stat aproximativ 5 ani în închisoare.

Surprinzător, Cristi Borcea spune că nu închisoarea i-a provocat cele mai mari suferinţe, ci fotbalul. Omul de afaceri spune că ar fi preferat să stea încă un an în spatele gratiilor doar ca să-şi vadă visul cu ochii, Dinamo în grupele Ligii Campionilor.

”(n.r. Dacă ar putea să schimbe ceva) Cred că aş gestiona mai bine... Din 3 campionate pe care le-am pierdut, două le-aş fi luat. Şi sigur n-aş mai fi pierdut intrarea în Champions League, când am pierdut cu Urziceniul. Aş gestiona altfel lucrurile.

Altfel gestionam, altfel le aranjam, altfel discutam, altfel pregăteam [...] Preferam să mai stau un an în închisoare, dar să mă duc în Liga Campionilor. Este durerea mea cea mai mare”, a mărturisit Cristi Borcea. 

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare