Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin, anunţ în legătură cu despărţirea de Dinamo! Care sunt şansele ca antrenorul ceh să continue la club de sezonul viitor

VIDEO | Dusan Uhrin, anunţ în legătură cu despărţirea de Dinamo! Care sunt şansele ca antrenorul ceh să continue la club de sezonul viitor

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin a susţinut o conferinţă de presă înaintea ultimului duel din play-out, împotriva UTA-ei Arad.

Dinamo va face vizita la Arad în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, pentru a se duela cu UTA. Pe ”câini” îi aşteaptă apoi barajul, la care este aproape sigur că vor da peste ”fraţii” de la U Cluj.

Ardelenii au fost înfrânţi dramatic de Hermannstadt în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 şi şi-au luat aproape complet gândul de la promovarea directă.

Până la baraj, Dinamo mai are un meci de disputat, meci care ar putea să o propulseze pe o poziţie mai avansată.

Dacă elevii lui Dusan Uhrin reuşesc să o învingă pe UTA, iar Chindia, cumva, nu reuşeşte să o învingă pe Gaz Metan Mediaş, atunci ”câinii” ar urca o poziţie şi ar da peste CSA Steaua la baraj.

Înaintea duelului de la Arad, în cadrul unei conferinţe de presă, Dusan Uhrin a vorbit despre viitorul său şi al clubului.

Dusan Uhrin, anunţ în legătură cu despărţirea de Dinamo

Tehnicianul ceh s-a amuzat când a fost întrebat dacă crede că va pregăti echipa pe noul stadion, care va fi gata, cel devreme, în vara lui 2025, spunând că nu are un contract atât de lung.

Totuşi, Uhrin a lăsat apoi gluma la o parte şi a dezvăluit că nu va continua în Ştefan cel Mare dacă echipa retrogradează, dar spusele sale sugerează că va rămâne în Ştefan cel Mare dacă Dinamo trece cu brio de baraj.

Va fi extraordinar (n.r. că vor avea stadion nou), dar cred că Dinamo aşteaptă asta de mult timp.

Sper să se rezolve repede, pentru ca suporterii să aibă parte de confort, atunci când vin la meciuri.

(n.r. credeţi că veţi antrena echipa pe noul stadion?) Sincer? Dacă voi veni data viitoare, poate da. Nu am un contract aşa de lung.

(n.r. contractul dumneavoastră expiră acum?) Nu expiră, dar depinde dacă vom juca sau nu în prima ligă”, a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare