Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin, reacţie cu privire la schimbarea siglei lui Dinamo: ”Mai bine o păstrăm pe aceasta. Să discute cu domnul Badea, nu să schimbe istoria”

Dusan Uhrin, reacţie cu privire la schimbarea siglei lui Dinamo: ”Mai bine o păstrăm pe aceasta. Să discute cu domnul Badea, nu să schimbe istoria”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este în plin proces de schimbare a siglei, iar Dusan Uhrin a vorbit despre acest aspect în conferinţa de presă.

Din cele 1.000 de propuneri de siglă ajunse pe adresa clubului, doar cinci s-au calificat în faza următoare. După ce vor trece prin mai multe comisii de votare, se va desemna o câştigătoare.

Noua siglă va fi anunţat de clubul din Ştefan cel Mare la data de 14 mai, cu ocazia împlinirii a 74 de ani de la înfiinţare.

Dusan Uhrin refuză siglele fanilor pentru Dinamo: ”Mai bine o păstrăm pe aceasta. Să discute cu domnul Badea, nu să schimbe istoria”

În conferinţa de presă premergătoare partidei cu UTA Arad, Dusan Uhrin a fost chestionat cu privire la acest aspect.

Antrenorul ceh al ”câinilor” a subliniat faptul că emblema nu trebuie schimbată, ci să fie în continuare cea actuală.

Uhrin îndeamnă conducerea să poarte discuţii cu Nicolae Badea pentru ca echipă să aibă în continuare drept de folosinţă a siglei cu cei doi câini.

"Îmi plăcea această emblemă (n.r actuală). Nu am o favorită dintre cele cinci. Când cineva îmi va cere să aleg, o voi face, pot să fac şi eu una (n.r râde). Le-am văzut pe Facebook, dar e mai bine să o păstrăm pe aceasta. 

E dificil, ştiu, dar ar trebui să discute cu domnul Badea, nu să schimbe istoria lui Dinamo. Acel D mare îl are toată lumea - Dinamo Tbilisi l-a avut înainte, Dinamo Moscova, Dinamo Kiev. Mie îmi place să avem sigla cu câinii", a declarat Dusan Uhrin, la conferinţa de presă.

Cum se va alege noua siglă. Ce urmează după voturile de pe Facebook

Imediat după ce voturile vor fi contorizate pe Facebook, decizia se va îndrepta spre conducătorii din "Ştefan cel Mare", legendele lui Dinamo, jucători şi antrenori importanţi, actuali componenţi ai loturilor clubului şi spre oamenii care se ocupă de imaginea clubului. 

"A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi acelaşi ca la prima comisie. 

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foştii mari jucători şi antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri şi punctajul va fi acelaşi ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanţi jucători din lotul actual şi din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Acelaşi punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanţii de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi acelaşi, ca la prima comisie.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon", susţine Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: uhrindinamosigla 

viewscnt
Articole similare