Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 5 sigle, în "finala" pentru noul logo al lui Dinamo! Cum arată propunerile şi cum se va alege câştigătoarea | FOTO

ULTIMA ORĂ | 5 sigle, în "finala" pentru noul logo al lui Dinamo! Cum arată propunerile şi cum se va alege câştigătoarea | FOTOgalerie foto
Comentarii

Doar cinci propuneri au rămas în joc pentru noua siglă a lui Dinamo Bucureşti. Peste 1.000 de propuneri au sosit pe adresa clubului din România, Italia, Anglia, Germania, Suedia sau Cipru, iar clubul a anunţat cum se va face departajarea.

Cum arată cele cinci propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti a intrat într-un proces de rebranduire, iar clubul aflat în insolvenţă a început prin alegerea unei noi sigle. De la simbolicul "D" sau "câinii roşii", mai multe propuneri au ajuns pe adresa clubului, iar acum s-a intrat în a doua fază a procesului. 

"Timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), suporterii dinamovişti din ţară şi din străinătate pot vota, pe pagina oficială de Facebook, noua siglă a clubului nostru.

Au mai rămas în concurs cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor. 

Sigla (imaginea) cu cele mai multe LIKE-uri va primi 5 puncte, a doua, 4 puncte, până la ultima, un punct", a anunţat Dinamo. 

Galerie foto | Cum arată cele cinci propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo Bucureşti

Cum se va alege noua siglă. Ce urmează după voturile de pe Facebook

Imediat după ce voturile vor fi contorizate pe Facebook, decizia se va îndrepta spre conducătorii din "Ştefan cel Mare", legendele lui Dinamo, jucători şi antrenori importanţi, actuali componenţi ai loturilor clubului şi spre oamenii care se ocupă de imaginea clubului. 

"A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi acelaşi ca la prima comisie. 

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foştii mari jucători şi antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri şi punctajul va fi acelaşi ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanţi jucători din lotul actual şi din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Acelaşi punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanţii de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi acelaşi, ca la prima comisie.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon", susţine Dinamo Bucureşti. 

Galerie foto | Cum arată cele cinci propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo Bucureşti

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sigle dinamo5 sigle dinamologo dinamo bucurestidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare