Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-au înjurat ca peste uşa cortului”. Cornel Dinu nu vrea să audă de variantele pentru noua siglă a lui Dinamo: ”Nu-mi plac, chiar mă enervează” | EXCLUSIV

”M-au înjurat ca peste uşa cortului”. Cornel Dinu nu vrea să audă de variantele pentru noua siglă a lui Dinamo: ”Nu-mi plac, chiar mă enervează” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a reacţionat cu privire la variantele rămase în competiţie pentru a fi viitoarea siglă a lui Dinamo.

”M-au înjurat ca peste uşa cortului”. Cornel Dinu, tranşant cu privire la variantele pentru noua siglă a lui Dinamo: ”Nu-mi plac, chiar mă enervează” | EXCLUSIV

În cursul zilei de astăzi, gruparea din Ştefan cel Mare a anunţat că în competiţie au rămas doar cinci propuneri de siglă din cele peste 1.000 care au sosit pe adresa clubului.

Cornel Dinu, un om care se confundă cu istoria lui Dinamo, şi-a exprimat punctul de vedere cu privire cele cinci propuneri din care se va alege viitoarea siglă a clubului din Ştefan cel Mare.

”Nu, nu mai am nicio legătură. Patru ani m-au înjurat . Nu mai vreau nimic, să nu aud de Dinamo. Patru-cinci tipi de acolo m-au înjurat ca peste uşa cortului. Îmi ajunge. Am încheiat discuţia.

Nu-mi plac, chiar mă enervează. În primul rând, acel ”D” e de sorginte slavă, chirilică, care a fost adus la Dinamo odată cu înfiinţarea echipei în 1948. Iar, eu, deşi am jucat mulţi ani de zile cu el pe piept, nu sunt de acord cu el. Sunt cu ceva mult mai simplu.

(n.r. cea din mijloc jos) Nu sunt nişte câini, par mai degrabă nişte cai pe la hipodromul de la Băneasa care nu mai e. 

Procedura în sine nu mi se pare deloc inspirată. La fel şi cu istoria acestor embleme a lui Dinamo, care Dinamo în anii '90 a trecut prin trei transformări.

Iar posesia siglei, al palmaresului, după părerea mea, din punct de vedere juridic, sunt încă în discuţie, în special după ultima transformare în FC Dinamo 1948 cu câinii ăia doi care erau acolo.

Deci, din ce am văzut până acum, nu sunt de acord cu niciuna”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

”Mie mi se pare că tocmai D-ul ăla a impresionat pe toată lumea, pentru că e în trei din cinci”, a adăugat şi Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo 

viewscnt
Articole similare