Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O femeie a leşinat după ce un jandarm şi-a descărcat accidental spray-ul lacrimogen, la FC U Craiova - Mioveni. Scene uluitoare. VIDEO

O femeie a leşinat după ce un jandarm şi-a descărcat accidental spray-ul lacrimogen, la FC U Craiova - Mioveni. Scene uluitoare. VIDEO

Superliga

Comentarii

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce spray-ul lacrimogen al unui jandarm s-a descărcat accidental. S-a întâmplat la FC U Craiova - Mioveni 2-1.

Jandarmeria Română a devenit din nou ţinta criticile după un alt episod uluitor. Un jandarm şi-a declanşat accidental recipientul cu substanţe lacrimogene şi o femeie a leşinat din această cauză.

Cei care se aflau în acea zonă au observat incidentul şi au chemat imediat ambulanţa, care şi-a făcut apariţia pe teren.

Spray lacrimogen descărcat accidental de un jandarm. O femeie a leşinat

La meciul dintre FC U Craiova şi CS Mioveni au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, însă n-au lipsit incidentele.

Ultraşii echipei oltene sunt în continuare în conflict cu Adrian Mititelu, care n-a scăpat nici de această dată de înjurături.

Însă au existat şi incidente violente. În preajma minutul 75, câţiva ultraşi de la tribună şi unii membrii de la tribuna a doua au vrut să se ia la bătaie.

Pe stadion şi-au făcut astfel apariţia jandarmii, pentru a preveni escaladarea incidetenlor. Însă, când aceştia au intrat pe stadion, un spray lacrimogen s-a declanşat accidental şi spectatorii din acea zonă au avut de suferit.

Mai mult, o femeie a leşinat şi a avut nevoie de intervenţia ambulanţei. Într-un comunicat oficial, Jandarmeria Craiova a anunţat că acest caz va fi anchetat:

”Spre finalul partidei de fotbal, având în vedere stările conflictuale dintre membri peluzei şi suporterii din Tribuna a doua, a fost necesară realizarea cordoanelor de jandarmi în interiorul arenei sportive pentru a preveni escaladarea conflictului.

În momentul deplasărarii jandarmilor, s-a declanşat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen.

În urma acestui incident, conducerea unităţii a dispus verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situaţii.

Pe această cale ne exprimăm regretul pentru producerea acestui eveniment”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Craiova.

Adrian Mititelu: ”Am înţeles că s-au bătut între ei acolo”

Adrian Mititelu spune că nu el a fost cel care le-a cerut jandarmilor să intervină şi totul a pornit de la un conflict între suporterii din acea zonă a stadionului:

”Am înţeles că s-au bătut între ei acolo. Eu nu am nicio legătură. Hai să fim serioşi, nu stă echipa în Gogoaşă şi ceata lui. Este vorba despre ceata lui Gogoaşă, care încearcă... nu ştiu ce încearcă.

Este un capitol închis, care în următoarele săptămâni se va închide definitiv. Vom avea o peluză curată, sunt convins că Peluza Sud se va curăţa”, a spus Adrian Mititelu.

Este pentru a doua oară în acest sezon că jandarmii îşi descarcă accidental spray-urile lacrimogen

Incidentul de la Craiova n-a fost singurul din acest sezon. Pe 11 noiembrie 2022, la Oţelul - FCSB - din grupele Cupei României - tubul cu spray lacrimogen al unui jandarm s-a agăţat într-un gard şi recipientul s-a golit chiar pe stadion.

Arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă meciul, deoarece inclusiv ei şi jucătorii au fost afectaţi, dar şi cea mai mare parte a publicului.

Într-un comunicat oficial, Jandarmeria Galaţi şi-a prezentat scuze tuturor celor care au avut de suferit şi a explicat cum s-a întâmplat acest incident.

Din comunicat aflăm că tubul cu spray lacrimogen s-a descărcat pe tunelul către vestiare, în momentul în care mai mulţi jandarmi se deplasau spre teren pentru a asigura protecţia în finalul partidei.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare