Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ne-a dus capul să facem fault. Ne-am ridicat la înălţimea liderului”. Cum a motivat Laszlo Balint absenţele lui Keşeru şi Iacob

”Nu ne-a dus capul să facem fault. Ne-am ridicat la înălţimea liderului”. Cum a motivat Laszlo Balint absenţele lui Keşeru şi Iacob

Superliga

Comentarii

UTA a pierdut pe teren propriu cu Farul, scor 0-1, şi rămâne cu o singură victorie în ultimele 17 etape.

Arădenii au bifat doar un succes de la revenirea lui Balint, 3-1 cu FC Botoşani. Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, consideră ca golul Farului, semnat de Mazilu, putea fi evitat cu un fault, procedeu pe care constănţenii l-au aplicat la cursa asemănătoare a lui Rareş Pop, din repriza a doua.

”Fiecare trebuie să îşi asume concurenţa. Pot vorbi doar despre partea sportivă”

"Din păcate, jocul bun nu aduce întotdeauna un rezultat pe măsură. Sunt destule cauze care pot fi luate în calcul. Împotriva unei echipe precum Farul nu prea ai voie să greşeşti, iar noi am primit gol în urma unei mingi pierdute foarte uşor la mijlocul terenului. 
 
A fost un gol şi cu o doză de şansă, iar noi n-am avut şansă. Puteam să egalăm la ultima fază. Pe noi nu ne-a dus mintea să facem un fault departe de poartă, cum au făcut ei (n.r. Farul), în repriza a doua la Rareş Pop. Una peste alta, jocul a fost la înălţimea liderului, a fost un meci echilibrat în multe momente. Băieţii trebuie felicitaţi, dar din păcate nu ne ajută rezultatul. Nu reuşim să fim eficienţi şi să eviţi greşelile uşoare.
 
Din păcate, situaţia în care suntem este foarte complicată. Sunt jucători cu calitate în lotul nostru. Azi l-am pierdut pe Romario, are o accidentare care îl va ţine două-trei săptămâni departe de teren. Fiecare jucător trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul acestei echipe. Aici fiecare trebuie să îşi asume concurenţa. Eu pot să vorbesc despre partea sportivă (n.r. întrebat de ce lipsesc Keşeru şi Iacob din lot)”, a declarat Laszlo Balint.
 
UTA se află pe locul 15 cu 24 de puncte, la două lungimi distanţă de FC Voluntari, prima echipă ce se află pe o poziţie ce asigură rămânerea în Superligă fără baraj.

 

Afla mai multe despre: utabalint 

viewscnt
Articole similare