Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eroul lui Hagi, la microfon. Reacţia lui Mazilu după cursa nebună care a dus la golul victoriei celor de la Farul pe terenul de la Arad: ”Sper că s-a văzut”

VIDEO | Eroul lui Hagi, la microfon. Reacţia lui Mazilu după cursa nebună care a dus la golul victoriei celor de la Farul pe terenul de la Arad: ”Sper că s-a văzut”

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) a fost eroul lui Hagi în deplasarea Farului de la UTA Arad, acolo unde puştiul a adus cele trei puncte pentru liderul Superligii după un gol magnific.

Farul Constanţa a învins-o pe UTA Arad, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Adrian Mazilu, în minutul 60, după o acţiune personală de toată isprava. A luat mingea de la mijlocul terenului şi s-a dus cu ea până în poarta adversă.

Trebuie ţinut cont şi de faptul că jucătorul de numai 17 ani fusese introdus pe teren numai cu patru minute în urmă, fiind aruncat în luptă de Gică Hagi în locul lui Enes Sali.

Reacţia lui Mazilu după cursa nebună care a dus la golul victoriei celor de la Farul pe terenul de la Arad: ”Sper că s-a văzut” 

La finalul meciului, Adrian Mazilu a fost extrem de fericit după ce golul său a adus victoria formaţiei de la malul mării.

”A fost un sentiment foarte frumos, pentru că am reuşit să aduc victoria. A fost un meci frumos cu o atmosferă frumoasă şi mă bucur că am luat cele trei puncte.

Ne motivăm acum la fiecare meci, pentru că suntem acolo sus. Uşor, uşor, trebuie să câştigăm fiecare meci în parte de acum şi să rămânem acolo unde ne este locul.

Muncesc foarte mult la antrenamente. Sper că s-a văzut. De acum sper să-mi ajut echipa cu cât mai multe goluri şi pase de gol.

Ne dă foarte multă încredere victoria asta, va fi o deplasare lungă. O luăm pas cu pas. Nu contează cine intră, pentru că toţi atacanţii sunt buni la noi”, a declarat Mazilu, după meci.

Adrian Mazilu a fost promovat de Gică Hagi în acest sezon. Tânărul de numai 17 ani a adunat şapte meciuri şi a marcat două goluri, cel cu UTA şi unul în poarta Universităţii Craiova (2-1).

Odată cu această victorie obţinută la Arad, Farul Constanţa a acumulat 58 de puncte, după 27 de etape scurse din Superligă.

Afla mai multe despre: mazilufarul 

viewscnt
Articole similare