adplus-dvertising
You are here:

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen: ”Transmitem scuze, a declanşat dintr-o eroare”

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen: ”Transmitem scuze, a declanşat dintr-o eroare”

Cupa României

Comentarii

Jandarmeria Galaţi şi-a prezentat scuze printr-un comunicat oficial, după ce un jandarm şi-a descărcat accidental tubul cu spray lacrimogen, pe stadion, în finalul meciului Oţelul - FCSB 0-0.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi FCSB, din etapa a doua din grupele Cupei României, a înregistrat şi un eveniment rar întâlnit.

Un jandarm care a intrat pe stadion şi-a agăţat de gard tubul cu spray lacrimogen şi acesta s-a descărcat. Arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă meciul, deoarece inclusiv ei şi jucătorii au fost afectaţi, dar şi cea mai mare parte a publicului.

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen

În minutul 87 al meciului Oţelul Galaţi - FCSB, arbitrul partidei a fost nevoit să întrerupă meciul. Motivul? Atât jucătorii, cât şi arbitrii şi cei aflaţi pe băncile de rezerve aveau dificultăţi de respiraţie din cauza spray-ului lacrimogen.

De asemenea, spectatorii aflaţi la tribuna 1 au acuzat probleme de respiraţie şi mulţi dintre ei au ieşit din stadion.

Toată această scenă a avut loc după ce un jandarm şi-a descărcat accidental, pe stadion, tubul cu substanţe lacrimogene.

Într-un comunicat oficial, Jandarmeria Galaţi şi-a prezentat scuze tuturor celor care au avut de suferit şi a explicat cum s-a întâmplat acest incident.

Din comunicat aflăm că tubul cu spray lacrimogen s-a descărcat pe tunelul către vestiare, în momentul în care mai mulţi jandarmi se deplasau spre teren pentru a asigura protecţia în finalul partidei:

”Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfăşurat în data de 10 noiembrie a.c., cât şi reprezentanţilor celor două cluburi sportive, a jucătorilor şi oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen.

Spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventuale incidente.

În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanşat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanţa s-a dispersat din tunel către tribune şi terenul de joc.

În urma acestui incident, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi a dispus de urgenţă verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situaţii.

Încă o data ne exprimăm regretul pentru producerea acestei situaţii neplăcute şi imediat după terminarea verificărilor vă vom comunica măsurile luate”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Galaţi.

viewscnt
Articole similare