Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen: ”Transmitem scuze, a declanşat dintr-o eroare”

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen: ”Transmitem scuze, a declanşat dintr-o eroare”

Cupa României

Comentarii

Jandarmeria Galaţi şi-a prezentat scuze printr-un comunicat oficial, după ce un jandarm şi-a descărcat accidental tubul cu spray lacrimogen, pe stadion, în finalul meciului Oţelul - FCSB 0-0.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi FCSB, din etapa a doua din grupele Cupei României, a înregistrat şi un eveniment rar întâlnit.

Un jandarm care a intrat pe stadion şi-a agăţat de gard tubul cu spray lacrimogen şi acesta s-a descărcat. Arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă meciul, deoarece inclusiv ei şi jucătorii au fost afectaţi, dar şi cea mai mare parte a publicului.

Reacţia Jandarmeriei Galaţi după ce un jandarm a descărcat pe stadion tubul cu spray lacrimogen

În minutul 87 al meciului Oţelul Galaţi - FCSB, arbitrul partidei a fost nevoit să întrerupă meciul. Motivul? Atât jucătorii, cât şi arbitrii şi cei aflaţi pe băncile de rezerve aveau dificultăţi de respiraţie din cauza spray-ului lacrimogen.

De asemenea, spectatorii aflaţi la tribuna 1 au acuzat probleme de respiraţie şi mulţi dintre ei au ieşit din stadion.

Toată această scenă a avut loc după ce un jandarm şi-a descărcat accidental, pe stadion, tubul cu substanţe lacrimogene.

Într-un comunicat oficial, Jandarmeria Galaţi şi-a prezentat scuze tuturor celor care au avut de suferit şi a explicat cum s-a întâmplat acest incident.

Din comunicat aflăm că tubul cu spray lacrimogen s-a descărcat pe tunelul către vestiare, în momentul în care mai mulţi jandarmi se deplasau spre teren pentru a asigura protecţia în finalul partidei:

”Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfăşurat în data de 10 noiembrie a.c., cât şi reprezentanţilor celor două cluburi sportive, a jucătorilor şi oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen.

Spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventuale incidente.

În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanşat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanţa s-a dispersat din tunel către tribune şi terenul de joc.

În urma acestui incident, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi a dispus de urgenţă verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situaţii.

Încă o data ne exprimăm regretul pentru producerea acestei situaţii neplăcute şi imediat după terminarea verificărilor vă vom comunica măsurile luate”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Galaţi.

Afla mai multe despre: galati 

viewscnt
Articole similare