Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul nume uriaş care vine la Dinamo? ”Am văzut că i-au făcut ofertă”. Ar fi o super lovitură pentru ”câini” | EXCLUSIV

Primul nume uriaş care vine la Dinamo? ”Am văzut că i-au făcut ofertă”. Ar fi o super lovitură pentru ”câini” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

La Dinamo ar putea sosi primul nume important după ce clubul a fost cumpărat de compania Red&White 2022 Management SRL.

Vineri, Dinamo a intrat într-o nouă etapă. Dorin Şerdean a fost de acord cu oferta pe care a primit-o de la compania Red&White 2022 Management SRL.

Noul acţionar majoritar al lui Dinamo este o firmă deţinută de Andrei Nicolescu (60%) şi de Eugen Gheorghe Voicu (40%).

Revine Ionuţ Lupescu la Dinamo? Ar fi prima lovitură importantă dată de noii acţionari

Firma Red&White 2022 Management SRL a cumpărat 80,7758% din acţiunile lui Dinamo: 72,7758% de la Dorin Şerdean şi 8% de la Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan” - care rămâne astfel cu 10% din club.

Recent, suporterii înscrişi în DDB au încercat o adevărată lovitură pentru Dinamo. Aceştia i-au făcut o ofertă lui Ionuţ Lupescu, cel care ar urma să ocupe o funcţie de conducere în cadrul clubului.

Într-un interviu pentru Orange Sport, acordat înainte de vânzarea lui Dinamo, Cristi Borcea susţine că revenirea lui Ionuţ Lupescu ar fi mutare senzaţională pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Cristi Borcea susţine că Ionuţ Lupescu are capacitatea de a aduce în jurul său şi mai mulţi oameni cu bani.

Fostul acţionar al lui Dinamo spune că până şi el ar putea să se implice din nou, însă doar cu condiţia ca stadionul să fie reconstruit:

”Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai... Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul - eu - aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea pentru Orange Sport.

În vârstă de 54 de ani, Ionuţ Lupescu este una dintre legendele lui Dinamo, club pentru care a început fotbalul şi pentru care a jucat în perioada 1986-1990, 1998-2000 şi 2000-2002.

S-a vândut Dinamo

Vineri, ProSport a anunţat că cei de la Red&White au reuşit să cumpere pachetul majoritar de acţiuni. În noua organizare, preşedintele clubului va fi Andrei Nicolescu, cel care are 60% din acţiunile lui Red&White.

Deşi firma care a cumpărat Dinamo a fost înfiinţată în toamna lui 2022, noii patroni ai clubului din Ştefan cel Mare promit că fanii vor avea parte de surprize frumoase.

”Începem astăzi un proiect care îşi propune, să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alţi antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă şi eficientă.

Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competenţă, responsabilităţi şi obiective concrete. Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucţia acestui club.

Implicarea mea în acest proiect reprezintă o iniţiativă personală, care nu implica nicio companie în care sunt acţionar. Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporţionale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate.

Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Aşadar, dincolo de speculaţiile şi zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate”, a spus Eugen Gheorghe Voicu, cel care deţine 40% din acţiunile Red&White.

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare