You are here:

Fără dubii! ”Vom câştiga această grupă. Mă bucur şi pentru nea Mircea”

Fără dubii! ”Vom câştiga această grupă. Mă bucur şi pentru nea Mircea”
Comentarii

Mircea Lucescu (79 de ani) a debutat cu succes la naţionala României, într-o victorie de o manieră impresionantă în Kosovo.

Verdict clar despre noua faţă a României: ”Vom câştiga această grupă”

Naţionala României a învins clar Kosovo, scor 3-0, la Priştina, în debutul Ligii Naţiunilor. Victoria a fost decisă de golurile lui Dennis Man (40) Răzvan Marin (51, penalty) şi Denis Drăguş (82).

Mircea Lucescu a revenit în forţă pe banca reprezentativei tricolore, la 38 de ani de la precedentul său mandat, încheiat în 1986. Acum, la 79 de ani, vrea să producă o revoluţie la echipa naţională în ceea ce priveşte abordarea meciurilor, a manierei de joc.

Despre victoria impresionantă a României în deplasarea din Kosovo s-a exprimat şi Ioan Ovidiu Sabău. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a precizat, categoric, că naţionala României va câştiga grupa din Liga Naţiunilor şi a explicat care sunt motivele.

”Vom câştiga această grupă, fiindcă e mare diferenţă de jucători, de valoare, de antrenor. De ce să te îndoieşti de asta?! Jucătorii evoluează la echipele lor de club, în Italia, în Anglia.

Avem atacanţi de mare viteză, tehnici, precum Man, Mihăilă şi Drăguş, la mijloc cei doi Marin, plus că vine şi Hagi. O apărare bună, destul de compactă. Avem toate atuurile.

Mă bucur şi pentru nea Mircea. Avea şi el mare nevoie de această victorie, care îi aduce încredere, respect, la revenirea după atâţia ani. Fiindcă presiunea e mare, aşteptările la fel.

Dar ştiu că va face faţă cu brio şi acestei provocări. Edi Iordănescu a făcut multe lucruri bune, iar Mircea Lucescu va face mai mult, va duce această echipă mai sus”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Gsp.

În acest moment, Ioan Ovidiu Sabău antrenează în prima ligă a României, pe U Cluj, cu care este lider, fără meci pierdut, în opt etape disputate.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamircea lucescuioan ovidiu sabauu cluj 

viewscnt
Articole similare