Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, în pericol să piardă un jucător de perspectivă! Fotbalistul crescut de Gică Hagi care impresionează în Liga 2 | EXCLUSIV

Farul, în pericol să piardă un jucător de perspectivă! Fotbalistul crescut de Gică Hagi care impresionează în Liga 2 | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Florian Haită (21 de ani) a marcat unicul gol în victoria lui U Cluj cu Steaua.

Aflată în luptă pentru promovarea în Liga 1, U Cluj a făcut un pas important spre a îşi asigura măcar un loc la baraj la finalul acestui sezon.

Elevii lui Eric Lincar au reuşit să se impună cu scorul de 1-0 împotriva lui CSA Steaua, după ce Florian Haită a dat lovitura în minutul 10.

Decarul ardelenilor a marcat unicul gol al partidei, iar gazdele au reuşit să ţină 80 de minute de rezultat, deşi ”militarii” au avut o multitudine de ocazii.

Acest rezultat a adus-o pe U Cluj la şase puncte de Steaua, ocupanta locului patru, şi la şapte puncte de Chiajna, prima formaţie aflată sub baraj.

Totuşi, este neclar dacă cei de la CSA vor avea drept de promovare la finalul play-off-ului, astfel că şi poziţia a cincea ar putea duce la baraj, în cazul în care Steaua se clasează printre primele şase.

În urma meciului, eroul lui U Cluj, Florian Haită, împrumutat de la Farul, a dezvăluit că se simte ”fotbalist” în Ardeal şi că ar fi dispus să continue la club.

Farul, în pericol să piardă un jucător de perspectivă

A fost ceva fenomenal, m-am simţit fotbalist, sper să îi adunăm pe fani în număr cât mai mare la stadion să ne susţină şi împreună să ducem echipa unde îi este locul”, a spus Florian Haită.

Impresarul Bogdan Apostu şi Basarab Panduru au analizat spusele sale şi au concluzionat că tânărul fotbalist are potenţial, dar mai are de muncă.

E un copil, nu ştie să gestioneze foarte bine declaraţiile în momente de euforie de genul acesta. U Cluj nu e promovată direct încă, nu ştim ce va fi.

A apărut sporadic în echipa Farului, dar nu a reuşit să se impună, de aceea a fost şi imprumutat”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Orange Sport.

Trebuie să se bucure de momentul acesta, să arate că e un jucător bun, să se întoarcă la Farul şi să arate ce poate în continuare.

Daca joacă bine, se poate duce şi în altă parte”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: florian haită 

viewscnt
Articole similare