Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fati şi Mitoma au scăpat: Mazilu nu vine la prima echipă a lui Brighton din iarnă. ”Posibil să fie împrumutat”

Fati şi Mitoma au scăpat: Mazilu nu vine la prima echipă a lui Brighton din iarnă. ”Posibil să fie împrumutat”

Premier League

Comentarii

Adrian Mazilu (18 ani) va ajunge la Brighton din iarnă, însă antrenorul Roberto de Zerbi nu are de gând să-l păstreze în lot pentru partea secundă a sezonului.

Informaţia a fost făcută publică de către Cristian Cernodolea, avocatul sportiv implicat direct în afacerea ”Adrian Mazilu la Brighton”.

Adrian Mazilu va fi împrumutat de către Brighton

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton în vară, în schimbul a 3.000.000 de euro, însă englezii l-au lăsat să mai joace la Farul până în această iarnă, pentru a acumulat mai multă experienţă, dar şi pentru că nu avea încă vârsta majoratului.

Cristian Cernodolea anunţă că Adrian Mazilu nu va fi păstrat în anturajul primei echipe a lui Brighton. Va merge la echipe U21 şi U23, cu şanse foarte mari de a fi împrumutat într-un campionat unde să joace şi să capete jocuri în picioare.

Mazilu a plecat la Brighton pentru echipele U21, U23, aşa este şi făcut contractul, nu este un contract de primă echipă. Dacă ar fi să fac o previziune, îl văd undeva în Belgia, Olanda, împrumut.

Nu cred că Mazilu intră în planurile lui Brighton pentru a se integra în circuitul primei echipe, nu la început. În partea a doua a acestui sezon nu cred că se vor baza pe el”, a declarat Cernodolea, pentru gsp.ro.

Adrian Mazilu a avut oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, de la alte echipe bune ale Europei, însă a ales să meargă la Brighton deoarece visul său este să evolueze în Premier League. A riscat mult, dar are încredere că va reuşi.

Mazilu şi-a asumat asta, a avut pe masă salarii cel puţin duble sau chiar triple de la alte cluburi, dar el a decis să aleagă Brighton, pentru că visul lui e să joace în Premier League.

Nu ştiu câţi fotbalişti români ar face o astfel de alegere, e un semn bun. Acum urmează ca Adi să demonstreze că poate face parte din angrenajul primei echipe”, a complet avocatul, pentru sursa citată.

În acest moment, la Brighton, pe poziţiile unde se simte cel mai bine Adrian Mazilu - aripă stânga sau dreapta - evoluează jucători foarte buni, precum Ansu Fati, Kaoru Mitoma, Simon Adingra sau Solly March.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightonhagifarulcernodolea 

viewscnt
Articole similare