Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Argeş - FC Hermannstadt 0-1. Sibienii, în continuare neînvinşi în Liga 1! Paraschiv a dat lovitura în minutul 89

VIDEO | FC Argeş - FC Hermannstadt 0-1. Sibienii, în continuare neînvinşi în Liga 1! Paraschiv a dat lovitura în minutul 89

Fotbal intern

Comentarii

FC Argeş a fost învinsă de Hermannstadt în a noua etapă a Ligii 1, după ce Daniel Paraschiv a dat lovitura în minutul 89.

VIDEO | FC Argeş - FC Hermannstadt 0-1 (Paraschiv 89)

Echipele de start:

  • FC Argeş: Straton - Jakolis, Dobrosavlevici, M. Constantin, Fabio Vianna - Alceus, Njike - Calcan, Işfan, Donisa - Garita
  • Rezerve: Greab, Tofan, Latovlevici, Raynov, Meza Colli, G. Creţu, Covaci, Şerban, Celestine
  • FC Hermannstadt: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Issah - Sota, Năstăsie - Alhassan, Balaure, Popescu - D. Paraschiv
  • Rezerve: Bejan, Biceanu, Răuţă, Medina, Iancu, Petrescu, Oroian, Buhăcianu

Min 90+5. Final de meci.

Min 90+1. Ocazie uriaşă pentru Argeş! Celestine reia cu capul puţin pe lângă.

Min 89. Goooool Hermannstadt! Paraschiv dă lovitura pe final de meci, cu ”ajutorul” lui Cătălin Straton.

Min 67. O nouă ratare a lui Garita. Atacantul lui FC Argeş a reluat modest din careu, iar Muţiu a reuşit să blocheze.

Min 53. Paraschiv trimite spre poartă dintr-un unghi închis, dar Straton reuşeşte să prindă în doi timpi.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Final de repriză.

Min 39. O greşeală a lui Alhassan îi dă şansa lui Işfan să reia spre poartă, dar încercarea sa este modestă şi trece pe lângă.

Min 12. Prima ocazie a meciului îi revine lui FC Argeş. Garita primeşte o centrare la bara a doua, dar reluarea sa cu capul nu prinde spaţiul porţii.

Min 1. A început partida.


Meciul FC Argeş - FC Hermannstadt deschide ziua de luni a etapei a noua din Superligă, etapă ce se va încheia odată cu duelul Universitatea Craiova - Farul Constanţa.

Pentru acest meci, FC Argeş se prezintă după trei meciuri consecutive fără înfrângere. Ultima datează din 6 august, 1-2 cu Rapid.

În campionat, formaţia pregătită de Andrei Prepeliţă se clasează pe locul cinci, cu 13 puncte, dar este, alături de UTA Arad, singura echipă din jumătatea superioară a clasamentului cu golaveraj negativ (-1).

De partea cealaltă, oaspeţii de la FC Hermannstadt au acelaşi număr de puncte ca adversarii lor de astăzi, dar ocupă un loc mai sus, anume locul patru.

Gruparea antrenată de Marius Măldărăşanu nu a suferit nicio înfrângere în acest sezon. 

Până în momentul de faţă, formaţia sibiană a jucat trei meciuri în deplasare, dar nu a câştigat şi nici nu a pierdut vreunul, remizând de fiecare dată.

Partida este una sub semnul echilibrului. FC Argeş ar putea avea avantajul terenului propriu, dar sibienii sunt a doua cea mai bună apărare din campionat, alături de Farul, cu doar cinci goluri primite, după Rapid, patru goluri primite.

În ultimele confruntări directe, în sezonul 2020-2021 din prima ligă, FC Hermannstadt a câştigat de două ori (1-0 şi 4-1) şi o partidă s-a încheiat la egalitate (2-2).

Afla mai multe despre: arges hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare