Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a băgat spaima în adversari. Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia: ”Are jucători care pot face diferenţa în orice moment”

FCSB a băgat spaima în adversari. Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia: ”Are jucători care pot face diferenţa în orice moment”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la CSKA 1948 Sofia, Atanas Ribarski, a analizat ”dubla” contra celor de la FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League.

FCSB a încheiat sezonul precedent din Superligă pe locul 2, în urma Farului Constanţa, care s-a încoronat campioană a României.

Prin urmare, bucureştenii vor juca în Conference League, începând cu turul doi preliminar. Adversară le va fi echipa CSKA 1948 Sofia, din Bulgaria.

FCSB a băgat frica în adversari. Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia: ”Are jucători care pot face diferenţa în orice moment”

Cu o săptămână înaintea meciului tur, care va avea loc în Bulgaria, antrenorul celor de la CSKA 1948 Sofia, Atanas Ribarski, s-a arătat conştient de valorea pe care o are FCSB şi se teme de ”dubla” cu vicecampioana României.

Totuşi, tehnicianul formaţiei din Sofia speră ca echipa sa să aibă evoluţii consistente şi să o elimine pe FCSB.

”Vom încerca să avem o prestaţie bună. Suntem conştienţi de echipa pe care o întâlnim şi de jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact acelaşi stil şi care sunt de nivelul FCSB. 

E vorba de echipe care te pedepsesc la orice greşeală şi care au jucători care pot face diferenţa în orice moment”, a declarat antrenorul bulgarilor, conform sportlive.bg.

Atât România, cât şi Bulgaria şi-a reluat campionatele naţionale. FCSB a zdrobit-o pe U Craiova 1948 (3-1), iar CSKA 1948 Sofia a câştigat şi ea derby-ul cu Levski Sofia (2-1).

Meciul tur va avea loc miercuri, 26 iulie, iar manşa retur, joi, 3 august.

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguecska 1948 sofia 

viewscnt
Articole similare