Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a cedat în afara terenului! Ilie Năstase ştie cum a ajuns trofeul Ligii 1 la CFR Cluj: "Aşa s-a întâmplat"

FCSB a cedat în afara terenului! Ilie Năstase ştie cum a ajuns trofeul Ligii 1 la CFR Cluj: "Aşa s-a întâmplat"

CFR Cluj

Comentarii

Ilie Năstase a comentat finalul de play-off din Liga 1. "Nasty" crede că FCSB a pierdut titlul în afara terenului, înainte de "finala" cu CFR Cluj.

Ilie Năstase, despre CFR Cluj şi FCSB

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

Tocmai posibilitatea ca meciul de la Buzău, "finala" dintre FCSB şi CFR Cluj care nu a mai avut loc, i-ar fi fost fatală echipei lui Gigi Becali. 

Fostul lider mondial ATP crede că FCSB a cedat sub presiune la meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, înaintea meciului direct cu CFR Cluj. 

"Da, e campioană CFR. Foarte bine. N-a mai fost de mult aşa cineva să câştige de cinci ori titlul. 

Nu ştiu. S-a vorbit prea mult despre treaba asta (n.r. - meciul din ultima etapă dintre FCSB şi CFR Cluj). Nici nu s-a ajuns să se joace meciul decisiv şi uitaţi unde s-a ajuns. Aşa s-a întâmplat. Au vorbit înainte prea mult să joace meciul decisiv şi vedeţi ce s-a întâmplat", a declarat Ilie Năstase. 

Gigi Becali nu vrea să felicite echipa CFR Cluj: "Du-te, bă, eu niciodată nu felicit hoţia"

"Mai multe nu am ce să spun, doar atât spun: Nu au câştigat campionatul, l-au furat cu ofsaiduri! Altceva nu am ce să comentez. CFR a fost avantajată toată viaţa ei, de când s-a născut. 

Du-te, bă, eu nu felicit, eu niciodată nu felicit hoţia şi minciuna şi nedreptatea, bă! Cum să felicit nedreptatea? Ce, eu felicit ofsaidurile furate şi goluri furate?", a declarat Becali, la ProArena.

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj campioanailie nastase 

viewscnt
Articole similare