Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a luat în cantonament un jucător care a fost dorit şi de Bilbao şi Villarreal. Surpriza din lotul lui Mihai Pintilii

FCSB a luat în cantonament un jucător care a fost dorit şi de Bilbao şi Villarreal. Surpriza din lotul lui Mihai Pintiliigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a luat în cantonament un jucător pentru care a fost dorit de Dinamo Kiev, Bilbao şi Villarreal, dar şi de Farul Constanţa şi CFR Cluj.

FCSB a plecat în această dimineaţă în cantonamentul din Antalya şi în lotul condus de Mihai Pintilii au apărut mai multe surprize.

Aşa cum Mihai Stoica a anunţat acum câteva zile la Orange Sport, în cantonament au fost luaţi mai mulţi juniori de mare perspectivă, din academia clubului.

David Popa, jucătorul de doar 15 ani pe care FCSB l-a luat în cantonament

Cei de la FCSB au decis să ia în cantonamentul din Antalya mai mulţi juniori talentaţi, pentru a-i obişnui cu prima echipă. De altfel, n-ar fi exclus să-i vedem în unele meciuri de la seniori, din partea a doua a campionatului.

Printre jucătorii de la echipa mare şi-au făcut astfel loc portarul Alex Maxim, fundaşul Luca Ciobanu şi mijlocaşii Vlad Tudor, Daniel Toma şi David Popa.

Ultimul dintrei ei are o poveste interesantă. David Popa are doar 15 ani şi este considerat unul dintre cei mai tehnici jucători din generaţia sa.

El a fost transferat în 2019 de FCSB, de la Luceafărul Cluj, în schimbul a 20.000 de euro. Însă el a fost remarcat de multe cluburi importante, printre care Farul Constanţa, CFR Cluj şi chiar Dinamo Kiev, Athletic Bilbao şi Villarreal.

David Popa a început fotbalul încă de la vârsta de patru ani, în localitatea natală, la Luduş: ”La patru ani, antrenorul de la Luduş l-a luat la grupa de 2004, cu trei ani mai mari decât David şi a jucat doi ani acolo”, a povestit Ştefan Popa, tatăl lui David, într-o declaraţie făcută pentru Fanatik, în 2019.

”Noi avem şi acum foarte multe oferte. M-au sunat şi de la Athletic Bilbao, şi Villarreal, şi de la Dinamo Kiev chiar acum două săptămâni”, mai spunea Ştefan Popa, în 2019, după ce David s-a transferat la FCSB.

Mihai Stoica, impresionat de juniorii luaţi în cantonament

Miercuri, Meme Stoica a vorbit la Orange Sport despre juniorii pe care FCSB i-a luat în cantonamentul din Antalya.

Managerul general al FCSB-ului susţine că aceştia provin dintr-o generaţie de excepţie a academiei şi că nu este exclus ca ei să fie păstraţi la seniori după acest stagiu de pregătire:

"Toţi copii pe care-i vor aminti fac 16 ani în curând, încă n-au făcut 16 ani. Sunt reprezentanţii celei mai bune generaţii din academia noastră, echipa de 2007. Cei născuţi în 2007. E vorba de Alex Maxim, portarul de 2 metri, de anul trecut s-a antrenat cu noi. Mihai Toma şi David Popa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lotul cu care FCSB s-a deplasat în Antalya:

  • Portari: Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Alexandru Pantea, Denis Haruţ, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Şerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocaşi: Adrian Şut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
  • Atacanţi: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

Afla mai multe despre: david popa 

viewscnt
Articole similare