Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu se mai teme de CFR Cluj în lupta la titlu. ”Mi-am schimbat impresia!”. Cine este acum principala contracandidată

FCSB nu se mai teme de CFR Cluj în lupta la titlu. ”Mi-am schimbat impresia!”. Cine este acum principala contracandidată

Fotbal

Comentarii

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Leonard Strizu, nu o mai consideră pe CFR Cluj ca fiind principala contracandidată la titlul din Superligă.

Tehnicianul consideră că noua ameninţare a formaţiei sale este Farul Constanţa, echipa lui Gică Hagi, cea care şi-a recâştigat dreptul de a evolua în următoarea ediţie a cupelor europene.

CFR Cluj nu o mai sperie pe FCSB

FCSB va juca duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, pe terenul celor de la FC Argeş, într-un duel din etapa a 27-a a Superligii.

  • Meciul FC Argeş - FCSB va fi transmis în direct, pe Orange Sport 1, duminică, de la ora 20:30.

Cu ocazia acestei partide, ”principalul” din acte, Leo Strizu, a susţinut o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte, printre care şi lupta la titlu din acest sezon.

În opinia sa, CFR Cluj nu mai este o echipă de speriat şi nu mai este văzută drept principala contracandidată la titlu, în acest sezon. În schimb, Farul Constanţa pare o echipă mult periculoasă decât formaţia din Gruia.

CFR are o altă politică, cu jucători cu experienţă. CFR vrea să dea gol şi să păstreze rezultatul două zile. Din punctul meu de vedere, până la decizia TAS, ştiam că lupta pentru titlu se va duce în trei echipe.

Dacă credeam mai puţin în Farul, după decizia TAS mi-am schimbat impresia. Farul va fi cea mai dificilă echipă. Cu Farul ne vom bate la titlu. Ambele echipe (n.r. -  Farul şi CFR) au antrenori şi jucători buni.

Mă face să cred că poate şi unul, şi altul să-şi ducă echipa spre îndeplinirea obiectivului. FCSB are cel mai important atu: are cei mai valoroşi jucători", a declarat Leonard Strizu, la conferinţă.

Afla mai multe despre: strizufcsbcfrtitlu superliga 

viewscnt
Articole similare