Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu l-a contrazis pe Gigi Becali. Ce a spus antrenorul FCSB-ului despre prezenţa lui Pintilii pe banca tehnică: "Eu aşa am auzit"

Leo Strizu l-a contrazis pe Gigi Becali. Ce a spus antrenorul FCSB-ului despre prezenţa lui Pintilii pe banca tehnică: "Eu aşa am auzit"

FCSB

Comentarii

La doar câteva zile după declaraţiile oferite de Gigi Becali, care a spus că Mihai Pintilii nu va mai sta pe banca tehnică a FCSB-ului, Leo Strizu a vorbit despre subiect. Antrenorul din acte al roş-albaştrilor a declarat că fostul mijlocaş va ocupa în continuare un loc pe banca de rezerve.

"N-am vorbit nimic cu Pintilii. Cât timp colaborarea mea cu Pintilii este una foarte bună, poate din vară se va pune în practică această decizie. Eu aşa ştiu că Pintilii va sta în continuare pe banca tehnică, nu are de ce să nu stea. Nu are reacţii care să atragă atenţia celor de la FRF. Cât timp Pintilii ocupă locul pe care-l are acolo pe bancă, nu cred că are cineva ce să îi facă" , a declarat Leo Strizu.

Mihai Pintilii are un carnet de antrenor obţinut în Republica Moldova, carnet care nu e recunoscut şi de FRF, astfel că nu poate da indicaţii de pe banca de rezerve. În cazul în care FCSB va fi sancţionată, Gigi Becali e pregătit să-l mute pe Mihai Pintilii în lojă.

"El nu o să mai fie pe bancă, Pintilii. O să stea în lojă, e antrenor modern. Eşti nebun la cap? Nu vezi că nu antrenează nimic? Uite-l pe Leo Strizu pe bancă, el e antrenorul. De unde să-l suspende, din lojă de la mine?", a declarat Gigi Becali în această săptămână.

FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

 

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare