Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Galtier după ce Neymar a fost pozat într-un fast-food. Cum a comentat antrenorul declaraţia lui Mbappe: "Eu nu pot să fac aşa ceva"

Reacţia lui Galtier după ce Neymar a fost pozat într-un fast-food. Cum a comentat antrenorul declaraţia lui Mbappe: "Eu nu pot să fac aşa ceva"

Neymar

Comentarii

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, a vorbit despre Neymar, care a fost surprins, în această săptămână, într-un restaurant fast-food din Paris.

"Nu pot şi nu am de gând să asociez declaraţiile lui Kylian cu fotografia lui Neymar într-un fast-food. Am convingerea intimă că nu există niciun amestec între fotografia aceea şi declaraţia făcută.

Ceea ce a spus Kylian după meci este exact ce a spus şi în vestiar. Nu o să asociez asta cu jocul ehipei. Am vorbit cu Neymar şi i-am spus ce cred eu. El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker, mai ales că e pasionat. I-am spus ce cred eu despre fotografia apărută. Nu e nevoie să amestecăm lucrurile", a spus antrenorul la o conferinţă de presă.

După înfrângerea de pe teren propriu cu Bayern Munchen (1-0), marţi, în optimile de finală din prima manşă a Ligii Campionilor, Mbappe a subliniat importanţa de "a mânca bine şi de a dormi bine" pentru a pregăti meciul retur de pe 8 martie.

A doua zi, fotografii cu Neymar jucând poker şi apoi stând într-un restaurant fast-food au condus la comentarii dure pe reţelele de socializare şi la asocierea acelei poze cu declaraţia lui Mbappe.

PSG este lider în Ligue 1, cu 54 de puncte după 23 de etape, cu 5 puncte mai multe decât următoarea clasată, Olympique Marseille.

PSG o va întâlni duminică, în campionat, pe Lille, campioana din ediţia 2020-2021, echipă aflată pe locul 5 în prezent, cu 41 puncte.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare