Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul star al Ligii 1? ”Viorel Moldovan a zis că n-a mai văzut aşa ceva în ultimul deceniu, în fotbalul nostru”. Are doar 17 ani şi joacă la Farul

Noul star al Ligii 1? ”Viorel Moldovan a zis că n-a mai văzut aşa ceva în ultimul deceniu, în fotbalul nostru”. Are doar 17 ani şi joacă la Farul

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a rămas impresionat de doi jucători de la Farul Constanţa.

Farul Constanţa este marea revelaţie a acestui sezon şi şi-a consolidat prima poziţie în clasament după victoria cu 1-0 de la Arad, cu UTA.

În plus, Gică Hagi continuă să promoveze jucători de la academie şi propune încă două nume interesante pentru fotbalul românesc.

Bogdan Cosmescu, impresionat de Andrei Borza şi Adrian Mazilu: ”Poate lua bani frumoşi pe ei”

În acest seozn, Gică Hagi a decis să le acorde mult mai multe şanse lui Andrei Borza şi Adrian Mazilu, ambii în vârstă de 17 ani.

Sunt doi dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1 şi Borza şi Mazilu au profitat din plin de şansele primite de la antrenorul Farului Constanţa.

Bogdan Comescu este şi el încântat de cei doi tineri fotbalişti şi este de părere că Gică Hagi ar putea încasa mulţi bani din transferuri, dacă Borza şi Mazilu vor continua să progreseze în acelaşi ritm:

”Hagi are doi băieţi care, dacă vor progresa normal, poate lua bani frumoşi pe ei. Dar eu i-aş vinde în vară... Mazilu şi Borza.

(Dan Udrea: Dacă ai şi oferte) Eu zic că ai. Dacă nu ceri 25 de milioane de euro, cum cere Gigi Becali... Gigi Becali, dacă l-ar avea pe Mazilu, ar cere cel puţin 50 de milioane de euro”, a spus Bogdan Cosmescu.

Andrei Borza (17 ani) este fundaş stânga şi în acest sezon a adunat în total 24 de apariţii pentru Farul, timp în care a marcat două goluri şi a reuşit un assist. Se remarcă mai ales prin apetitul ofensiv şi apare deseori în careul advers.

Adrian Mazilu (17 ani) este atacant dreapta şi, până acum, a jucat în 9 meciuri (două în Cupa României) şi a marcat 3 goluri. Măsoară deja 1.86 metri şi, în ciuda înălţimii, este foarte mobil.

Cosmescu: ”Eu am văzut ce a spus Viorel Moldovan despre Mazilu”

În continuare, Bogdan Cosmescu a vorbit mai detaliat despre calităţile lui Adrian Mazilu, cel care a marcat unicul gol în UTA - Farul Constanţa.

Comentatorul şi expertul Orange Sport spune că tânărul atacant al Farului a arătat până acum foarte multă inteligenţă în demarcări:

”Pe lângă faptul că-mi place, eu am văzut ce a spus Viorel Moldovan. Dacă Moldovan nu ştie de vârfuri, nu ştie nimeni. Şi a spus că el n-a văzut aşa ceva în ultimul deceniu, în fotbalul nostru, uşurinţa cu care se demarcă.

Eu îl cred. Adică mi se pare... Adevărul este că în meciul ăla cu CS Universitatea Craiova a avut nişte plecări din spatele ălora doi, lui Silva şi Găman...”, a mai spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cosmescu 

viewscnt
Articole similare