You are here:

FCSB poate vinde încă un titular! Gigi Becali a dezvăluit oferta de ultimă oră primită: "Dau atât şi pleacă"

FCSB poate vinde încă un titular! Gigi Becali a dezvăluit oferta de ultimă oră primită: "Dau atât şi pleacă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a primit o ofertă pentru unul dintre jucătorii săi preferaţi. Adrian Şut (25 de ani) este dorit în Arabia Saudită, iar pentru mijlocaş există o ofertă de două milioane de euro.

Adrian Şut poate pleca înaintea lui Darius Olaru. Gigi Becali a dezvăluit oferta de ultimă oră din străinătate

FCSB se pregăteşte să joace atât în Superliga, cât şi în Europa League, iar lotul poate continua să se schimbe. După ce au plecat Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Eduard Radaslavescu, Andrei Pandele, Nana Antwi şi Ovidiu Perianu, o ofertă de ultim moment a sosit pentru Adrian Şut, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali

Afaceristul s-ar putea despărţi de Adrian Şut înaintea lui Darius Olaru, dorit, de asemenea, din zona Golfului. 

Atras de salariul mare din Arabia Saudită, Adrian Şut este dispus să dea curs propunerii, dar cluburile trebuie să se înţeleagă. 

Pentru moment, clubul care vrea să-l cumpere pe mijlocaşul de la FCSB a oferit două milioane de euro, însă Gigi Becali cere cu un milion în plus, pentru a accepta transferul. 

"E posibil să mai plece jucători, dacă primesc vreo ofertă. Am ofertă pentru Şut, dar nu-mi convine. Nu e bună oferta. Echipa nu mă interesează, e din Arabia Saudită. 

Ei au dat două milioane de euro, iar eu am cerut trei. Dacă dau trei milioane, pleacă. 

Azi au mărit la două milioane de euro. Dacă dau trei milioane, îl iau. Dacă nu, nu-l dau", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport

144 de meciuri, 11 goluri, 7 pase decisive, 1 titlu în Superliga şi 1 Cupă a României sunt cifrele lui Adrian Şut, de la sosirea în 2020, de la Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbtransferuri fcsbadrian sut transfer 

viewscnt
Articole similare