You are here:

Revenit de la Bari, Malcom Edjouma a dezvăluit în premieră cum se simte în România! "Din prima zi în care am venit". Ce crede despre FCSB | VIDEO

Revenit de la Bari, Malcom Edjouma a dezvăluit în premieră cum se simte în România! "Din prima zi în care am venit". Ce crede despre FCSB | VIDEO

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma a început fotbalul în Franţa, dar a mai jucat în România, Belgia şi Italia până la 27 de ani. Chiar dacă este o fire rebelă, recunoaşte că în ţara noastră şi-a găsit liniştea.

Cum a arătat cariera lui Malcom Edjouma până la FCSB

Întors la FCSB după o scurtă experienţă la Bari, Edjouma se declară îndrăgostit de România. Nu ar vrea să mai părăsească prea curând ţara noastră.

"Aici îmi place sentimentul cu oamenii din jurul meu. Simt numai dragoste aici. Din prima zi în care am venit în România, am simţit dragoste, m-am simţit acceptat.  

Ceea ce nu îmi place este vremea, vremea extremă. Când este cald este foarte cald, iar când este frig este îngheţ. Asta este sunt lucrurile care nu îmi plac", spune mijlocaşul care şi-a recâştigat locul la FCSB.

Francezul de 27 de ani a avut o carieră tumultoasă, în care a schimbat mai mult de 10 echipe. A avut o fire neastâmpărată încă din copilărie.

"Am făcut o mulţime de tâmpenii când eram mic, dar, dacă ar fi să aleg una, cred că este de când am sărit de la etajul 3.

Nu era însă o clădire mare, era una mică şi am căzut pe iarbă. Dar a fost o mare nebunie fiindcă mi-am rupt dinţii", mai spune Edjouma. 

Experienţele din carieră l-au ajutat pe Edjouma să devină mai bun. Francezul este încrezător că o poate ajuta pe FCSB să obţină un nou titlu.

"Nu am început bine, dar cred că în timp vom putea să ne cunoaştem mai bine. Au venit mulţi jucători şi poate mai vin şi alţii, aşa că trebuie să ajungem toţi la acelaşi nivel şi cred că vom arăta mai bine", a încheiat mijlocaşul campioanei României. 

Afla mai multe despre: malcom edjoumamalcom edjouma fcsb 

viewscnt
Articole similare