You are here:

FCSB şi-a aflat adversara în următorul tur preliminar din Champions League! "Dublă" infernală, dacă va reuşi să treacă de Maccabi

FCSB şi-a aflat adversara în următorul tur preliminar din Champions League! "Dublă" infernală, dacă va reuşi să treacă de Maccabi
Comentarii

Sparta Praga s-a impus cu scorul de 6-2, la general, în faţa campioanei Irlandei, Shamrock Rovers.

Campioana Cehiei a obţinut o victorie într-un meci cu şase goluri disputat la Praga, în returul cu Shamrock Rovers, partidă retur a "dublei" din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Ermal Krasniqi, fostul rapidist şi jucător al celor de la CFR Cluj, a fost integralist pentru campioana Cehiei, care s-a impus cu scorul de 4-2. Internaţionalul kosovar a pasat decisiv la golul de 4-2, înscris de Tuci, în minutul 71 al partidei de pe epet Arena.

Krasniqi a ajuns la Sparta Praga în această vară, de la Rapid. Cehii au plătit 2.000.000 de euro pentru serviciile fotbalistului kosovar.

Sparta Praga îşi aşteaptă adversara în următorul tur preliminar din Champions League

Astfel, FCSB o va înfrunta într-o dublă manşă pe Sparta Praga în turul trei preliminar al UEFA Champions League, dacă se va impune în partida de la Budapesta împotriva campioanei Israelului, Maccabi Tel Aviv. FCSB a înregistrat un rezultat de egalitate în manşa tur a "dublei" cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1.

Joyskim Dawa a înscris golul campioanei României la meciul de pe Stadionul Steaua. În primul tur preliminar, campioana României a reuşit să treacă de campioana statului San Marino, Virtus, cu 11-1, scor general.

Afla mai multe despre: fcsbuefa champions leaguesparta pragashamrock roversmaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare