You are here:

Neil Lennon pune piciorul în prag şi anunţă plecări de la Rapid după eşecul cu Petrolul: "Ar fi nevoie"

Neil Lennon pune piciorul în prag şi anunţă plecări de la Rapid după eşecul cu Petrolul: "Ar fi nevoie"

Rapid

Comentarii

Neil Lennon, antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre transferul lui Alex Paşcanu, cât şi despre alte posibile mutări în jurul echipei, în următoarea perioadă.

Antrenorul nord-irlandez al giuleştenilor nu a avut parte de cel mai bun start în România. Multiplul campion cu Celtic Glasgow în campionatul Scoţiei, Lennon a înregistrat două rezultate de egalitate şi o înfrângere în primele trei meciuri oficiale pe banca Rapidului.

Rapid a debutat cu un egal împotriva celor de la UTA Arad, cu scorul de 1-1, într-un meci cu un final controversat, în care arădenii au fost aproape să dea lovitura. A urmat egalul dramatic din Giuleşti împotriva celor de la CFR Cluj. Hasani a fost eroul gazdelor la partida din etapa a 2-a.

În "Primvs Derby", rapidiştii au cedat la Ploieşti, cu scorul de 1-0, iar rezultatul înregistrat pe "Ilie Oană" l-a convins pe Lennon de faptul că este nevoie de modificări la nivelul lotului.

Întrebat de noul transfer al echipei, Alex Paşcanu, Lennon a remarcat faptul că fostul fundaş al celor de la CFR Cluj va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a-şi pune la punct pregătirea. Cât despre alte posibile veniri, Lennon consideră că o serie de plecări ar fi mai indicate, în următoarea perioadă.

Neil Lennon: "Ar fi nevoie de ceva plecări, lucrăm la acest aspect"

"Paşcanu era pe listă de la început, înainte ca eu să vin. Din păcate, a durat mult până să se perfecteze transferul. Ar putea avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea.

În ceea ce priveşte aducea altor jucători, pot spune că avem un lot numeros şi ar fi nevoie de ceva plecări. Deci lucrăm la acest aspect", a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonalex pascanupetrolul 

viewscnt
Articole similare