Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Dinamo vor să joace pe Arena Naţională, dar Primăria Capitalei le pune piedică. De ce nu vor putea evolua cele două rivale pe cel mai mare stadion al ţării

FCSB şi Dinamo vor să joace pe Arena Naţională, dar Primăria Capitalei le pune piedică. De ce nu vor putea evolua cele două rivale pe cel mai mare stadion al ţării

FCSB

Comentarii

FCSB a fost nevoită să îşi găsească o altă ”casă” pentru acest start de sezon, după ce Arena Naţională a fost indisponibilă din cauza concertelor.

Vicecampioana României a fost nevoită să îşi dispute meciurile de pe teren porpriu atât pe Stadionul Steaua, cât şi pe Arcul de Triumf. Deşi revenirea pe stadionul din Ghencea a fost salutată de suporterii roş-albaştrilor, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a declarat că nu îşi doreşte ca echipa sa să joace în permanenţă pe arena din Drumul Taberei, ci pe Arena Naţională.

Nou-promovata Dinamo a revenit în Superligă după un an petrecut în eşalonul secund, iar oficialii ”câinilor” şi-au exprimat la rândul lor dorinţa de a juca pe cel mai mare stadion din ţară. Nu doar că suporterii formaţiei lui Ovidiu Burcă au umplut ”Arcul de Triumf” la toate cele trei partide disputate pe teren propriu în acest sezon, dar au fost prezenţi în număr mare şi în partidele din deplasare cu FC Voluntari, ”U” Cluj şi FCSB.

Naţionala României blochează accesul lui FCSB şi Dinamo pe Arena Naţională

FCSB a revenit pe Arena Naţională pentru meciul cu Poli Iaşi din campionat, dar se pare că vicecampioana va fi nevoită să îşi caute, din nou, un alt stadion pentru meciurile de acasă. Conform Fanatik, Primăria Capitalei a decis să nu închirieze stadionul din sectorul 2 în următoarele săptămâni, pentru a nu deteriora gazonul, înaintea meciurilor pe care naţionala Românieie le va juca în septembrie cu Kosovo şi Israel. Astfel, cel mai probabil FCSB va încerca să obţină un nou acord pentru închirierea Stadionului Steaua, în timp ce Dinamo va rămâne pe Arcul de Triumf.

Dinamo va primi vizita Petrolului în etapa următoare, pe teren propriu, în vreme ce FCSB se va deplasa la Arad pentru confruntarea cu UTA.

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare