Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCU Craiova 1948 are un nou antrenor. Alesul lui Adrian Mititelu este italian, dar nu Nicolo Napoli

FCU Craiova 1948 are un nou antrenor. Alesul lui Adrian Mititelu este italian, dar nu Nicolo Napoli

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu şi-a numit antrenorul principal care va sta conducerea tehnică a lui FCU Craiova, după o lungă perioadă de timp în care echipa a fost condusă de antrenori interimari.

FCU Craiova are antrenor principal. Alesul celor din Bănie este italianul Giovanni Costantino.

Anunţul a fost făcut în publicaţia patronată de Adrian Mititelu, finanţatorul grupării oltene, Ediţie.ro, care a distribuit respectivul articol pe contul personal de Facebook.

Cine este Giovanni Costantino, noul antrenor al lui FCU Craiova

În vârstă de 39 de ani, Giovanni Costantino a fost secundul lui Marco Rossi la naţionala Ungariei, în perioada iulie 2018 - mai 2021.

Iar acum Adrian Mititelu l-a ales pe italian, care este deţinător de licenţă PRO, să conducă de pe banca tehnică destinele formaţiei oltene.

De asemenea, Costantino a bifat experienţe ca antrenor principal la MTK Budapesta (mai - octombrie 2021), Casarano (iulie 2022 - februarie 2023), iar ultima sa experienţă a fost la Agia Napa, în liga secundă din Cipru.

În ultima perioadă, Adrian Mititelu a avut mai multe variante în calcul pentru postul de antrenor principal la echipa sa, printre care şi Marius Croitoru şi Nicolo Napoli.

În clasamentul Superligii României, FCU Craiova 1948 ocupă locul 10, cu 13 puncte, după 12 etape. 

În următorul meci, formaţia olteană o va întâlno pe Poli Iaşi, în deplasare, duminică, 22 octombrie, de la ora 15:30.

Adrian Mititelu: ”E o săptămână foarte grea”

"E o săptămână foarte grea. Să sperăm că la Iaşi vom avea antrenor pe bancă. Asta înseamnă că marţi sau miercuri o să instalăm un antrenor care să dea mai multă încredere echipei şi care să vină cu puţin noroc şi puţină linişte.

Cu siguranţă nu va fi român. Sunt două variante externe la care suntem aproape de finalizare. Cel puţin una dintre ele va fi rezolvată până marţi, cel târziu miercuri. De data asta sper să nimeresc cu antrenorul", afirma Adrian Mititelu, după meciul cu Slatina.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovagiovanni constantino 

viewscnt
Articole similare