Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dezvăluit portretul noului antrenor de la FCU Craiova 1948. ”În câteva zile va sosi”

Adrian Mititelu a dezvăluit portretul noului antrenor de la FCU Craiova 1948. ”În câteva zile va sosi”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 va avea, cât de curând, un nou antrenor principal. Finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu a făcut anunţul.

Alb-albaştrii au profitat de pauza cauzată de meciurile echipei naţionale şi au jucat un meci de pregătire la Slatina, contra formaţiei locale. FCU nu a avut nicio emoţie împotriva divizionarei secunde şi s-a impus cu 3-0. La finalul jocului, Adrian Mititelu a declarat că formaţia sa va avea un nou antrenor la meciul cu Poli Iaşi din etapa următoare din Superligă, iar prezentarea oficială va avea loc la mijlocul săptămânii următoare.

Adrian Mititelu merge pe mâna unui tehnician străin. ”Cu siguranţă nu va fi român”

"E o săptămână foarte grea. Să sperăm că la Iaşi vom avea antrenor pe bancă. Asta înseamnă că marţi sau miercuri o să instalăm un antrenor care să dea mai multă încredere echipei şi care să vină cu puţin noroc şi puţină linişte.

Cu siguranţă nu va fi român. Sunt două variante externe la care suntem aproape de finalizare. Cel puţin una dintre ele va fi rezolvată până marţi, cel târziu miercuri. De data asta sper să nimeresc cu antrenorul", a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu Slatina.

FCU Craiova 1948 este pe locul 10 în Superligă, cu 13 puncte după 12 etape. În ultimele trei jocuri, alb-albaştrii nu au bifat niciun succes.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948adrian mititelusuperligă 

viewscnt
Articole similare