Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prunea a primit replica după ce l-a făcut praf pe Stoichiţă: ”Nu mă miră. Când ai chiar motiv să critici, nu te mai crede nimeni” | EXCLUSIV

Prunea a primit replica după ce l-a făcut praf pe Stoichiţă: ”Nu mă miră. Când ai chiar motiv să critici, nu te mai crede nimeni” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul component al ”Generaţiei de Aur”, Florin Prunea, a avut o discurs tăios la adresa actualei conduceri a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi, în mod special, a directorului tehnic Mihai Stoichiţă, după remiza fără goluri dintre România şi Belarus, din cadrul preliminariilor EURO 2024.

Naţionala României este în centrul discuţiilor despre fotbalul românesc în aceste zile, iar unul dintre subiectele care au luat amploare este Mihai Stoichiţă.

În timpul meciului de la Budapesta dintre Belarus şi România, disputat fără spectatori, s-au putut auzi foarte bine indicaţiile venite dinspre tribune, iar directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a fost printre cei mai vocali susţinători ai ”tricolorilor”.

În urma acestui episod, Mihai Stoichiţă a fost ţinta discursului dur al lui Florin Prunea, fostul internaţional român fiind unul dintre cei mai cunoscuţi contestatari ai actualei conduceri de la Casa Fotbalului.

Vochin: ”Sunt câteva personaje la care nu mă miră. Când ai chiar motiv să critici, nu te mai crede nimeni”

Dar atacul lui Prunea nu a fost lipsit de replică, una care a venit de la Andrei Vochin, unul dintre consilierii preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

”Până la urmă e normal să comentezi. Asta ce ar însemna să nu comentezi, dar să te opreşti la chestia asta şi să spui <<Mie nu mi se pare corect să facă chestia asta>>. Poate pe selecţioner nu-l deranjează. Dar să te opreşti aici.

Dar dup-aia să începi să spui ce am văzut că a putut să spună Prunea zilele astea. Nu mă miră. M-ar fi mirat să fie o altfel de abordare. Sunt câteva personaje la care nu mă miră, indiferent ce se întâmplă nu mai au cum să mă surprindă. Uşor-uşor nu mai au cum să-i surprindă nici pe băieţi.

Sunt unii care la rezultate bune dispar. Nu dau nici o declaraţie. Ăia nu sunt credibili. Poţi să critici şi la rezultat bun, dar dacă critici la rezultat bun, atunci trebuie să lauzi ceva la rezultat prost. Adică să încerci să menţii un echilibru. Te judecă lumea. Lumea nu-i proastă, lumea îşi dă seama imediat că te saturi.

Vede pe unul că critică, critică, critică şi la un moment dat o să zică <<Ştii ce faci? Transformi în victimă pe cel pe care îl critici şi cu motiv, şi fără motiv>>. Nu mai eşti credibil. E ca în Petrică şi lupul. Adică atunci când ai chiar motiv să critici, nu te mai crede nimeni. Fiecare îşi construieşte cariera cum crede de cuviinţă”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Următorul meci al naţionalei României în preliminariile EURO 2024 este cel de pe teren propriu cu Andorra, astăzi, 15 octombrie, de la 21:45.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaflorin pruneaandrei vochinmihai stoichita 

viewscnt
Articole similare